29 Ιουνίου 2019

Νεότερες φωτογραφίες του πρώτου laceless Kobe!! (unofficial photos)

Παρά την Αντετοκουμπίτιδα που μας έχει κυριεύσει - κι όχι άδικα - το τελευταίο διάστημα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η "εμφάνιση" νεότερων φωτογραφιών των μπασκετικών που αναμένεται να δούμε την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τη σειρά στα "leaked photos" ξαναπαίρνει το πρώτο laceless μοντέλο της signature σειράς του Kobe Bryant.
Σ' αυτές τις νέες φωτογραφίες βλέπουμε ένα ασυνήθιστα ψηλό Nike Kobe στο οποίο διακρίνουμε το FastFit System που "εφηύρε" το Air Jordan XXX-3. Το εικονιζόμενο πατούμενο αποτελείται από δύο επιφάνειες, μια που φαίνεται ότι είναι η βασική και δείχνει να συνίσταται από foam και mesh και μια δεύτερη διάφανη στρώση που περικλείει όλο το κέλυφος παραπέμποντας στα off-white theme της swoosh. Στο κολάρο υπάρχει ένα "καρούμπαλο" στο οποίο υποθέτω ότι φιλοξενείται ο εγκέφαλος του FastFit System. Απλή υπόθεση μη το δένουμε κόμπο! Η περιοχή του κολάρου με το φαρδύ στραπ και το λογότυπο του Black Mamba τυπωμένο στη κορυφή της γλώσσας θυμίζει πολύ έντονα το Nike Zoom Kobe II. Αν παρατηρήσετε πολύ προσεκτικά τη φωτογραφία με το προφίλ του Kobe AD NXT θα διακρίνετε κι ένα τεράστιο swoosh στα πρότυπα του Adapt BB. Η μορφολογία της εξωτερικής σόλας τουλάχιστον περιμετρικά εξακολουθεί να μου φέρνει στο μυαλό την αντίστοιχη σόλα του εξαιρετικού Nike Kobe 9.
Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφόρηση σχετικά με το εικονιζόμενο μοντέλο το οποίο δείχνει σαν μισοτελειωμένο. Γνώμες??