25 Ιουνίου 2019

Behind the design of Nike Zoom Freak 1!! (+official photos)

Το παπούτσι του MVP της regular season που μας πέρασε είναι προ των πυλών και μάλιστα στον πλέον εντυπωσιακό του χρωματισμό, στον πορτοκαλο-μπλέ "Antetokounbros". Ο Γιάννης που αναδείχθηκε για πρώτη φορά στη καριέρα του MVP, όντας μόλις ο πέμπτος μη-Αμερικανός που κατακτά τον συγκεκριμένο ατομικό τίτλο, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο του signature μπασκετικό με την "ευγενική χορηγία" της Nike.
Για τους τακτικούς θαμώνες του GreekSneakCollector blog τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nike Zoom Freak 1 είναι λίγο πολύ γνωστά αλλά θα κάνουμε μια μίνι ανακεφαλαίωση. Άνωθεν μέρος από textile-mesh, με δύο διπλούς ιμάντες στο έμπροσθεν μέρος για καλύτερο lockdown, ενδιάμεση σόλα από phylon στη φτέρνα της οποίας περιέχονται δύο ορθογώνιοι θύλακες Zoom Air. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με σχέδια του παπουτσιού στα οποία και επεξηγούνται οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες που "κουβαλάει" πάνω του το Zoom Freak 1 συν βέβαια τα tech-specs του. Θα παρατηρήσετε πως στο πρώτο signature πατούμενο του MVP Deer, η οικογένειά του είναι το Α και το Ω για αυτόν.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο Nike Zoom Freak 1 μπορείτε να ανατρέξετε στους ακόλουθους συνδέσμους.
https://greeksneakcollector.blogspot.com/2019/05/nike-zoom-freak-1-new-photos.html
https://greeksneakcollector.blogspot.com/2019/06/nike-zoom-freak-1-unofficial-photos.html