17 Ιουνίου 2019

Σα να ψήλωσε απότομα το νέο Kobe AD?? (early preview)

Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να μάθουμε κάποιο νέο για την signature σειρά του θρυλικού Kobe Bryant ευρέως γνωστού κι ως "Black Mamba". Η επίσημη κωδική ονομασία του απ' ότι φαίνεται θα είναι το Nike Kobe A.D. NXT άνευ του 360 που υπήρχε στον προηγηθέν μοντέλο της σειράς. 
Στις πρώτες θολές φωτογραφίες που εμφανίστηκαν ξάφνου στο διαδίκτυο απεικονίζουν ένα hi-top μοντέλο με στραπ στο κολάρο παρόμοιο με αυτό που χε το Nike Zoom Kobe II ενώ συνολικά σα σχέδιο φαίνεται να χει δανειστεί στοιχεία από τα off-white theme μοντέλα που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα η Nike. Τα ακριβή συστατικά μέρη της κατασκευής δε δύναται να τα διακρίνουμε απ' αυτές τις φωτογραφίες όμως δείχνει πως θα διαθέτει ένα είδος FastFit System το οποίο πρωτοθαυμάσαμε στο Air Jordan XXX-3, θα φέρει ένα μεγάλο λογότυπο του Kobe σαν αυτό που υπήρχε στο Exodus στο ίδιο ακριβώς σημείο ενώ θα έχει κι ένα μικρό πτερύγιο από carbon ? στην εξωτερική πλευρά κάτι που παραπέμπει στο Nike Kobe 9.
Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Ούτε τιμή γνωρίζουμε ούτε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Πως σας φαίνεται η νέα πρόταση της σειράς του Kobe?