17 Ιουνίου 2019

It's a DONe deal!! (new photos)

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να περιμένουν αγωνιωδώς τον ερχομό του πρώτου παπουτσιού του "Greek Fr34k" όμως δε πρέπει να ξεχνάμε πως νωρίς το φετινό καλοκαίρι θα ξεκινήσει να διατίθεται και ο πρώτος κωδικός της signature σειράς του Donovan Mitchell. Το Adidas D.O.N. Issue #1 έχει ορισθεί να κυκλοφορήσει την 5η Ιουλίου και η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί στα επίπεδα ανάλογων low-budget signature σειρών. Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην ιστορία των Utah Jazz κάποιος παίχτης της ομάδας αποκτά τη δική του συλλογή παπουτσιών.
Πριν από μερικές ώρες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο οι πρώτες κρυστάλλινες και ξεκάθαρες φωτογραφίες του επερχόμενου Adidas D.O.N. Issue #1 στην χρωματική έκδοση "Spiderman" ένεκα του nickname που συνοδεύει τον ηγέτη των Jazz ο οποίος μόλις το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική εταιρεία. Το D.O.N. (Determination Over Negativity) Issue #1 είναι ένα εξαιρετικά χαμηλωμένο μπασκετικό που μάλλον θα να πανάλαφρο καθώς για τη δόμηση του άνωθεν μέρους χρησιμοποιείται mesh με κατιτίς από textile στη μία πλευρά και φυσικά το απαραίτητο fuse για λόγους προστασίας. Απ' τις φωτογραφίες διακρίνουμε πως η εσωτερική του επένδυση είναι κάτι παραπάνω από πλούσια με τα "μαξιλαράκια" κοντά στο κολάρο να βγάζουν μάτι. Η μετρίου πάχους ενδιάμεση σόλα του είναι από Bounce αντικραδασμικό υλικό ενώ για την χάραξη της εξωτερικής σόλας επιλέχθηκε το ψαροκόκαλο μοτίβο χάραξης σε κάθετη αλλά και οριζόντια κατεύθυνση όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα τελευταία μπασκετικά της /// (N3XT L3V3L, Harden Vol. 3, Marquee Boost κ.ά.). Το Adidas D.O.N. Issue #1 πέρα από το επίσημο λογότυπο του αθλητή φέρει έναν ιστό στο εξωτερικό πλαϊνό, παχιά Three Stripes στην εσωτερική πλευρά όμοια με αυτά που είδαμε στο αντίστοιχο σημείο του N3XT L3V3L συν ένα μπάλωμα ραμμένο κοντά στο κολάρο που αναγράφει το Issue #1.
Λίγη ακόμη υπομονή μέχρι την 5η Ιουλίου όπου θα κυκλοφορήσει το Adidas D.O.N. Issue #1 "Spiderman" με την τιμή του να φημολογείται πως δε θα ξεπερνάει τα 100 δολάρια! Consider it DONe!