13 Ιουνίου 2019

Είναι πλέον επίσημο, αυτό θα είναι το Nike Zoom Freak 1 (official images)

Επίσημο και με τη βούλα πλέον!! Πριν μερικές ώρες μια πασίγνωστη αμερικάνικη αλυσίδα πώλησης αθλητικού εξοπλισμού δημοσίευσε τις επίσημες φωτογραφίες του πρώτου signature παπουτσιού του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Nike Zoom Freak 1 is coming!!
Οι παρακάτω φωτογραφίες επιβεβαιώνουν όλες σχεδόν τις εικόνες που διέρρευσαν πριν από λίγο καιρό στο διαδίκτυο τις οποίες και σας παρουσίαζα σε άρθρα μου σχεδόν αμέσως. Το Nike Zoom Freak 1 θα κυκλοφορήσει αρχικά στον ασπρόμαυρο χρωματισμό που είδαμε πριν από λίγες μέρες (Black/Black-White-Lucid Green) και η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι η 10η Ιουλίου. Αυτό το release date δε γνωρίζω κατά πόσο θα ισχύει και για την ελληνική αγορά. Επίσης, επιβεβαιώθηκε πως η αρχική τιμή πώλησης θα είναι τα 120 δολάρια οπότε θεωρώ πως κάπου αναμένεται να κινηθεί η τιμή του και σε ευρώ. Tο άνωθεν μέρος της κατασκευής είναι από mesh κάτι αναμενόμενο αφού θα ανήκει στα low-budget signatures. Το Zoom Freak 1 θα διαθέτει διπλό  Zoom Air στη φτέρνα εκεί δηλαδή που υπάρχει το τεράστιο swoosh ενώ "πηγές" αναφέρουν πως θα διαθέτει κι ένα ενισχυτικό σύστημα στο έμπροσθεν μέρος κάτι σαν το σύστημα φαντάζομαι που υπήρχε στο Nike Kyrie 1. Η εξωτερική σόλα είναι συνδυασμός διάφανης και συμπαγούς γόμας με ένα ασυνήθιστο και εντελώς καινούργιο μοτίβο χάραξης. Τα ονόματα των γονιών του αλλά και των αδερφών του έχουν χαραχτεί σε σημεία της ενδιάμεσης σόλας (φτέρνα και εσωτερική πλευρά). Το προσωπικό λογότυπο του Giannis βρίσκεται στη κορυφή της γλώσσας ως όφειλε αλλά κι ακριβώς στο μέσο της εξωτερικής σόλας ενώ στο τρόπον τινά heel tab έχει ραφτεί το νούμερο που φοράει στους Bucks με τη μορφή της Ελληνικής σημαίας.
Περιμένω τα δικά σας σχόλια τώρα που πλέον το πατούμενο του μελλοντικού MVP είναι κι επισήμως έτοιμο να κυκλοφορήσει. Cop or Drop?