3 Ιουνίου 2019

Το Zoom Freak 1 "Coming to America" (unofficial photos)

Μετά τον μίνι χαμό που προκλήθηκε με τις νέες και πιο λεπτομερείς φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου Nike Zoom Freak 1 και με το release date του να πλησιάζει ξεκίνησαν να "σκάνε μύτη" στο διαδίκτυο ακόμη πιο φρέσκιες φωτογραφίες από επερχόμενους χρωματισμούς του πρώτου παπουτσιού του soon to be MVP.
Η έκδοση που βλέπετε θα καλείται "Coming to America" κάτι που αναγράφεται άλλωστε και στην κορυφή της γλώσσας συνδέοντας έτσι της πορείας του Γιάννη με την ομότιτλη ταινία που πρωταγωνιστούσε ο Eddie Murphy. Το άνωθεν μέρος της κατασκευής σε σύγκριση με τον περασμένο κωδικό δείχνει να είναι από textile mesh και φέρει ένα animal print μοτίβο όπως το ρούχο που φορούσε ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα (έτσι γνωρίζουμε την ταινία στην Ελλάδα) γεγονός που το κολακεύει αφάνταστα (?). Το τεράστιο swoosh είναι ντυμένο σε χρυσό χρώμα ενώ η εξωτερική σόλα συνεχίζει να είναι ένα συνδυασμός συμπαγούς και διάφανης γόμας έχοντας όμως "πασπαλιστεί" με την απαραίτητη χρυσόσκονη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Nike Zoom Freak 1 μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο.