7 Φεβρουαρίου 2022

Board man gets a second shoe!! (official & unofficial photos)

Μπορεί ο Kawhi Leonard να αναρρώνει ακόμη από το περσινό του τραυματισμό στα Playoffs, η New Balance είναι διατιθεμένη να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως τον δεύτερο κωδικό της signature συλλογής του. Την προπερασμένη βδομάδα είχατε πάρει μια μικρή γεύση από το νεότερο Kawhi όμως σήμερα σας παραθέτω υψηλότερης ευκρίνειας φωτογραφίες του και ίσως όπως κι εγώ να αλλάξετε την αρχική σας άποψη γι' αυτό.
Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του New Balance Kawhi 2 δεν έχω να προσθέσω κάτι οπότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη προηγούμενη ανάρτησή μου (εδώ). Ο σχεδιασμός δείχνει πως είναι εμπνευσμένος από τα χέρια και τη χειρομαντεία του Leonard όπως διαπιστώνουμε απ' το κουτί του αλλά κι απ' την εξωτερική του σόλα. Κάθε περιοχή των δακτύλων και της παλάμης αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου και στα έξι ουράνια σώματα τον Ερμή, τον Κρόνο, τον Ήλιο, τον Δία, το φεγγάρι και την Αφροδίτη. Δεν γνώριζα ότι τον Kawhi τον απασχολούν τα ζώδια, λέτε να ενημερώνετε από τη Λίτσα Πατέρα ή την Άση Μπήλιου? Πέραν αυτών των χαριτομενιών το μικρό του όνομα κοσμεί φαρδύ-πλατύ κάθε του γλώσσα με την υπογραφή του παίχτη να ναι χαραγμένη κοντά στο toe cap. Ασυνήθιστη αλλά όχι και άσχημη σαν ιδέα η αναγραφή του ονόματος της εταιρείας πέριξ της φτέρνας του Kawhi 2. Σα σιλουέτα σίγουρα διαφορετική από τον πρώτο Kawhi.
Αυτό λοιπόν είναι κυρίες και κύριοι το New Balance Kawhi 2 για το οποίο ακόμη δε γνωρίζουμε ούτε το πότε καταφθάνει ούτε και την αρχική τιμή διάθεσής του.