19 Φεβρουαρίου 2022

A refurbished 19 for the King! (official photos)

Η απογοήτευση του LeBron James για το Nike LeBron 19 είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη καθώς στην έως τώρα αγωνιστική περίοδο προτιμά να αγωνίζεται φορώντας τα Ambassador 13 παρά το τελευταίο μοντέλο της επίσημης συλλογής του. Κατόπιν τούτου η Nike έσπευσε να ετοιμάσει νωρίτερα απ' το αναμενόμενο την κοντύτερη εκδοχή του LeBron 19 με την ελπίδα να τα δει φορεμένα από το "King" ώστε να αναστρέψει το κλίμα αλλά και να αυξήσει τον φετινό της τζίρο.
To LeBron 19 Low δε θυμίζει σχεδόν σε τίποτα το ψηλότερο αδερφάκι του τόσο φυσιογνωμικά και πολύ περισσότερο κατασκευαστικά. Το άνωθεν μέρος της κατασκευής φέρει screen-mesh στα πλευρά του και συνθετικό δέρμα ή πολύ πιθανό κανονικό δέρμα για το εντυπωσιακό toe cap του αλλά και το μίνιμαλ πίσω μέρος του πλαισίου. Μερικώς ανανεωμένο παρουσιάζεται και το υπόλοιπο μέρος της κατασκευής αφού ο περιβόητος διπλός αεροθάλαμος Air του 19 τούτη τη φορά περιορίζεται στο μισό και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος ενώ μπροστά φαίνεται ότι θα διαθέτει React foam όπως άλλωστε συνέβη και με το κοντό 18αρι. Υπάρχει βέβαια μια μικρή πιθανότητα εντός του React να κρύβεται και Zoom Air κάτι που θα μάθουμε όταν γνωστοποιηθούν επισήμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Παρά τις σημαντικές αλλαγές στην αντικραδασμική τεχνολογία ίδια και απαράλλαχτη έμεινε η μορφολογία της εξωτερικής του σόλας. Ως προς τη συνολική σχεδίαση του παπουτσιού από μένα είναι ένα τιτανοτεράστιο ΝΑΙ μιας και το κοντό 19αρι είναι κομψότερο θυμίζοντας το θρυλικό Zoom Soldier 3! Πανέμορφα εκτελεσμένη η διακόσμηση της γλώσσα που φέρει τον λογότυπο του Λέοντα αλλά και το στέμμα του "Βασιλιά"!
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του LeBron 19 Low δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί αλλά είθισται οι "κοντά" LeBron να κυκλοφορούν κάπου στις αρχές κάθε καλοκαιριού.