18 Φεβρουαρίου 2022

Come Ride with me! (unofficial photos)

Ο Lance Stephenson αφού περιπλανήθηκε για μια σεζόν στη κινεζική λίγκα και "καπάκι" στη G-League επέστρεψε "δριμύτρελος" στο NBA βρίσκοντας απάγκιο για τρίτη φορά στους αγαπημένους του Indiana Pacers. Ο κύριος "Born Ready" έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του αλλά και τις κακές του συνήθειες όπερ μεθερμηνευόμενον μπασκετικά της άλλοτε "αλήτικης" And1! Η άλλοτε δημοφιλής φίρμα αριθμεί πλέον δύο NBAers στο ρόστερ της με τον Fred VanVleet να είναι φυσικά το μεγάλο όνομα.
Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε προ ημερών τον Lance να αγωνίζεται φορώντας ένα καινούργιο κωδικό της And1 με την κωδική ονομασία Override. Εκ πρώτης όψεως θυμίζει το Adidas Harden Vol. 4 αλλά σε μια πιο streetball εκδοχή του κάτι άλλωστε που αντιπροσωπεύει την ίδια την And1. Έχουμε να κάνουμε μ' ένα πλαίσιο από mesh υλικό επάνω στο οποίο έχουν συνδεθεί παραδοσιακότερα και πιο old-school υλικά. Για το ακριβές foam που αξιοποιείται αλλά και τη μορφολογία της εξωτερικής σόλας δε υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση οπότε για την ώρα θα αρκεστούμε στη σοφή παροιμία "φάτε μάτια ψάρια"!
Αν μη τι άλλο ελπιδοφόρα η επάνοδος της And1 στα μπασκετικά τεκταινόμενα και ευελπιστώ έστω και καθυστερημένα να ξαναπολαύσουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα δύο-τρεις απ' τους πιο premium κωδικούς της εταιρείας!