25 Ιανουαρίου 2022

The all new Kawhi is coming!! (official photos)

Το Kawhi είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό! Ναι ναι το New Balance Kawhi 2 καταφθάνει κι ας έχουμε ξεχάσει πως ο Klaw έχει τη δική του signature σειράς από τη Βοστονέζικη φίρμα! Κοντεύουν δύο χρόνια από τη κυκλοφορία του πρώτου  KAWHI όμως αφού ο ηγέτης των LA Clippers αναρρώνει από τον τραυματισμό του η NB μετέθεσε για αργότερα την επικείμενη κυκλοφορία του sequel της συλλογής! Back-2-back δημοσιεύσεις σήμερα ελέω χιονιά!
Today, παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο οι πρώτες ολοκληρωμένες κι επίσημες φωτογραφίες του New Balance Kawhi 2 κάτι που ίσως να σημαίνει ότι επίκειται η επιστροφή του παίχτη στην ενεργό δράση! Το άνωθεν τμήμα της κατασκευής εκμεταλλεύεται το FitWeave που έχει αναπτύξει η εταιρεία με κάτι παραπάνω από γενναιόδωρη fuse ενίσχυση που προς μεγάλη μου έκπληξη έχει καταλάβει ολόκληρο σχεδόν κέλυφος! Ελάχιστο δέρμα - προς το συνθετικό θαρρώ - έχει τοποθετηθεί σε κολάρο και στη κορυφή της γλώσσας του, καταξοδεύτηκαν κοινώς! Η τεχνολογία FuelCell έχει επιλεγεί ξανά για τη δόμηση της ενδιάμεσης σόλα του και για την εξωτερική σόλα έχουμε τρεις χωριστές ζώνες χάραξης με τμήμα του μεσαίου μέρους να εκτείνεται ελαφρώς μέχρι το πλαίσιο και απ' τις δύο πλευρές. Εντυπωσιακά απλό το μοτίβο χάραξης του πατώματος του Kawhi 2 κάτι που ίσως αποδειχθεί το βασικό μειονέκτημά του. Ως προς το σχεδιασμό του Kawhi 2 η αλήθεια είναι πως ανέμενα κάτι πιο σύγχρονο και αεροδυναμικό σα φιγούρα κι όχι ένα "τετραγωνισμένο" old-school μπασκετικό!
Η ημερομηνία κυκλοφορία του New Balance Kawhi 2 καθώς κι αρχική τιμή διάθεσής του δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί  αλλά ως προς την τιμή του ποντάρω εκείνη που χε κι ο πρώτος κωδικός!