30 Ιανουαρίου 2022

Επανασχεδιάζοντας το Kyrie 8 σε Low!! (unofficial photos)

Στη σημερινή αναμέτρηση των Warriors με τους Nets o Kyrie Irving εθεάθη κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής του να δοκιμάζει ένα σομόν χρώματος Kyrie 8 που τελικά αποδεικνύεται ότι είναι το νέο Kyrie Low 5! Πιθανόν η αρχική δυσανασχέτηση του Irving σχετικά με το Kyrie 8 να ανάγκασε τη Nike να του ετοιμάσει άρον άρον την κοντύτερη εκδοχή του. Μη λησμονούμε όμως πως η σειρά Kyrie Low είθισται να αποτελεί μια οικονομικότερη "ξεπατικοσούρα" του τελευταίου μοντέλου της επίσημης συλλογής του "Uncle Drew". 
Το Nike Kyrie Low 5 είναι όπως βλέπετε κι εσείς σχεδόν φτυστό το Kyrie 8 και αναφέρω το σχεδόν καθώς διακρίνω τρεις διαφορές ή αλλαγές. Πρώτη κι εμφανέστατη διαφορά το ύψος του κολάρου που χει κοντύνει κάποια εκατοστά κι έχει επανασχεδιαστεί απομακρύνοντας την επιφάνεια δέρματος που υπήρχε στην εσωτερική πλευρά. Η δεύτερη αλλαγή αφορά τις δύο λωρίδες-ζώνες που διαθέτει το Kyrie 8 και εμμέσως συμμετέχουν στο lockdown του παπουτσιού. Στο Kyrie Low 5 δε διακρίνουμε τη πίσω λωρίδα η οποία έχει αντικατασταθεί από μια μικρότερη υφασμάτινη "μπαριέρα" στο ύψος της καμάρας ενώ εκείνη που βρισκόταν περιμετρικά του toe-cap έχει περιοριστεί στο 1/3 της έκτασής του και μόνο στην εξωτερική πλευρά του. Τρίτη και τελευταία διαφορά αφορά το Zoom strobel του Kyrie 8 που εδώ μάλλον έχει αντικατασταθεί με κάποιου είδους Air τεχνολογία. Σχεδιαστικά το Nike Kyrie Low 5 είναι κομματάκι συμπαθέστερο και αναρωτιέμαι γιατί αυτό δε μπορούσε να είναι το όγδοο Kyrie??
Εσείς τι λέτε, ο Kyrie θα χαρακτηρίσει κι αυτά τα παπούτσια του σαν σκουπίδια ή μήπως η Nike του έχει σφίξει τα λουριά? Trash and pass or must cop?