26 Μαΐου 2020

Kyrie 4 + Kyrie 5 + Kyrie 6 = Kyrie S2 Hybrid (unofficial photos)

Η ιδέα με τα υβριδικά μπασκετικά που συνδυάζουν κατασκευαστικά αλλά και τεχνολογικά στοιχεία από δύο ή και περισσότερους κωδικούς από το ίδιο brandname δεν είναι κάτι που συναντούμε πρώτη φορά. Πριν τρία με τέσσερα περίπου χρόνια η signature σειρά του Kyrie Irving παρουσίασε ένα 100% performing παπούτσι που χε "δανειστεί" στοιχεία από τους τρεις πρώτους κωδικούς της σειράς ήτοι Nike Kyrie 1, Kyrie 2 και Kyrie 3. Φέτος είπε να επαναλάβει αυτό το ομολογουμένως τολμηρό κι όμορφο εγχείρημα αξιοποιώντας τα επόμενα τρία Kyrie της επίσημης συλλογής.
To Nike Kyrie S2 Hybrid όπως καλείται κι επισήμως συμπτύσσει αρμονικά τα Kyrie 4, Kyrie 5 και φυσικά το τελευταίο Nike Kyrie. Έχουμε λοιπόν ένα μπασκετικό που  "εκμεταλλεύεται" την ενδιάμεση σόλα αλλά και την επιφάνεια πρόσφυσης του Kyrie 4. Απ' το Kyrie 5 έχει επιστρατευτεί το μπροστινό μέρος του κελύφους συμπεριλαμβανομένου φυσικά του περίτεχνου Flytrap πτερυγίου με τα απαραίτητα Flywire. Τέλος, απ' το Kyrie 6 έχει "κληρονομήσει" το υπολειπόμενο τμήμα του πλαισίου στο οποίο περιλαμβάνεται και το εξωτερικό heel counter με το Hamsa Hand.
To Nike Kyrie S2 Hybrid αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τη περίοδο του καλοκαιριού που καταφθάνει με τη τιμή του να κυμαίνεται στα επίπεδα των τελευταίων Kyries.