21 Μαΐου 2020

Νεότερες φωτογραφίες του Zoom Freak 2!! (unofficial photos)

Ξεχάστε για λίγο όλα τα Air Jordan που είδατε και θαυμάσατε στο οσκαρικό ντοκιμαντέρ "The Last Dance" κι ελάτε να απολαύσουμε νεότερες φωτογραφίες του Zoom Freak 2 στον μη-συμπαθή για πολλούς ασπροπράσινο χρωματισμό. Με αυτές τις εικόνες έχουμε πια μια ολοκληρωμένη εικόνα του δεύτερου signature παπουτσιού του MVP!
Επιτέλους βλέπουμε και την εσωτερική πλευρά του Zoom Freak 2. Το επιπρόσθετο κομμάτι δείχνει σαν προέκταση του μεγάλου swoosh που κοσμεί την εξωτερική πλευρά. Πάνω σ' αυτό λοιπόν το συνθετικό κομμάτι βρίσκεται τυπωμένο το "34" ενώ λίγο πιο πίσω έχει ραφτεί ένα μεσαίου μεγέθους swoosh. Το γνωμικό "I am my father's legacy" υπάρχει πλέον τυπωμένο στην insole του παπουτσιού κι όχι στο μέσο της εξωτερική σόλα όπως συνέβη πέρυσι με το Freak 1. Επίσης, μερικά από τα ονόματα της οικογένειας έχουν χαραχτεί μεταξύ των γραμμών που συνθέτουν το μοτίβο χάραξης του πίσω μέρους της εξωτερικής σόλας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nike Zoom Freak 2 δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο.
https://greeksneakcollector.blogspot.com/2020/04/its-just-freak-zoom-freak-2-unofficial.html