25 Μαΐου 2020

Kawhi not?? (unofficial photos)

Με τούτα και με κείνα (ή μήπως Κίνα), παραλείψαμε να αναφερθούμε στο πρώτο μοντέλο της πρώτης signature συλλογής του πρωταθλητή και MVP των περσινών Τελικών, του ράθυμου κυρίου Kawhi Leonard. Ο τέως "Ράπτορας" είδε τη περασμένη σεζόν τις μετοχές του να εκτοξεύονται όχι μόνο λόγω της εκπληκτικής post-season του και από την απόφασή του να συμφωνήσει με τη New Balance και τον προίκισε αμέσως με το OMN1S ένα μοντέλο το οποίο λογίζεται έστω κι άτυπα ως μέλος της προσωπικής συλλογής του "Klaw". Συνέχεια αυτού θα είναι το New Balance The Kawhi!
Πρόκειται για ένα ημίψηλο μπασκετικό το οποίο εμφανισιακά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το προηγηθέν OMN1S. Για το κέλυφος του παπουτσιού έχουν χρησιμοποιηθεί διαφόρων ειδών υλικά με το mesh να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κι από κοντά TPU επικαλύψεις περιμετρικά του toe-cap συν κάποια τετραγωνικά εκατοστά από συνθετικό δέρμα (?) τοποθετημένα στο ύψος των αστραγάλων. Εκατέρωθεν το πλευρών του διακρίνουμε δύο εν δυνάμει  ορθογώνια πλαίσια από FlyWeave που περιέχουν κεντημένα κι ενίοτε πολύχρωμα μοτίβα. Ένα αρκετά μεγάλο TPU heel counter δεσπόζει στο πίσω μέρος του Kawhi φέροντας μάλιστα την επωνυμία-λογότυπο της εταιρείας σε τρισδιάστατη μορφή. Το διακοσμητικό μοτίβο που περιέχεται στα πλευρικά πάνελ έχει επιστρατευθεί για τη χάραξη της εξωτερικής σολάς η οποία χωρίς υπερβολή θυμίζει εκείνη των Crazy Explosive 2016 και 2017. Στη κορυφής της γλώσσας διακρίνουμε ένα απλουστευμένο λογότυπο του παίχτη μιας κι o ηγέτης των LA Clippers έχασε το δικαίωμα εκμετάλλευσης της περίφημης παλάμης που χε logo όταν ήταν μέλος της Jordan Brand οικογένειας.
Η κυκλοφορία του New Balance Kawhi είχε προγραμματισθεί για το φθινόπωρο του 2020 όμως αυτή ίσως και να καθυστερήσει ελέω κορονοϊού ενώ φημολογείται πως η αρχική τιμή διάθεσής του θα είναι ίδια με κείνη του OMN1S.