8 Ιανουαρίου 2022

Νεότερες φωτογραφίες του PG 6! (unofficial photos)

Πριν λίγες ώρες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο νεότερες και ξεκάθαρες φωτογραφίες του ίσως πιο απογοητευτικού μπασκετικού της φετινής χρονιάς. Μια μέρα πριν εκπνεύσει το 2021 είχαμε πάρει μια μικρή γεύση σχετικά με το επερχόμενο κωδικό της signature συλλογής του Paul George με τις πρώτες αντιδράσεις να μην είναι και τόσο ενθαρρυντικές. Προβλέπω όταν με το καλό επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Παύλος Γιώργης να αγωνίζεται με προηγούμενους κωδικούς της συλλογής του, της πιο αλλοπρόσαλλης στη ιστορία της Nike.  
Στις νέες εικόνες του Nike PG 6 μπορούμε να δούμε πιο προσεκτικά το πλαίσιο του παπουτσιού το οποίο όπως σας είχα δηλώσει συνίσταται μόνο από συνθετικά υλικά περασμένης κιόλας γενιάς. Αυτό που δεν είχαμε δει ήταν η εξωτερική μεριά της κατασκευής η οποία είναι κατ' εμέ εξίσου απογοητευτική, το μόνο που χω σχολιάσω είναι πως η εξωτερική εμφάνιση της midsole σ' αυτή τη πλευρά παραπέμπει στο GT Cut κι ο λόγος είναι το React foam. Μπαμπάτσικο εμφανίζεται και το πίσω μέρος της κατασκευής ελέω React βεβαίως βεβαίως.
Όλοι θυμόμαστε πως η εκκίνηση της συλλογής του Paul George ήταν εξαιρετική (PG 1) και συνέχισε το ίδιο ενθαρρυντικά με τους επόμενους δύο κωδικούς (PG 2, PG 3) αλλά κάπου δείχνει να έχει μπερδευτεί το πράγμα με εξαίρεση το PG 5. Η προχειρότητα που δείχνει το PG 6 με βάζει σε σκέψεις ως προς το μέλλον της σειράς. Για περισσότερες εικόνες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον σύνδεσμο που ακολουθεί.