25 Ιανουαρίου 2022

Changing Shift!! (unofficial photos)

Και το όνομα αυτού, Converse All Star BB Shift! Αυτή είναι η επίσημη ονομασία του παποιυτσιού που εθεάθη να φορά προ μηνός ο Draymond Green κι εν συνεχεία οι Shai Gilgeous-Alexander και Kelly Oubre Jr.. Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ένα ακόμη team model που άτυπα διαδέχεται το All Star BB Jet για το οποίο τα σχόλια είναι μέτρια προς αδιάφορα (ήρεμα μιλάω)!
Tο Converse All Star BB Shift είναι ένα πέρα για πέρα low-top μπασκετικό και περίπου στο μπόι του All Star BB EVO. Για το κέλυφος του μοντέλου χρησιμοποιείτε ένας τύπος mesh που ελαφρώς knitίζει ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για leno-weave σα του Air Jordan 36 κάτι εξαιρετικά πιθανό βλέποντας την αραιή πλέξη στα πάνελ του. Για τις οπές διέλευσης των κορδονιών επιστρατεύθηκαν τα γνώριμα Flywire νήματα με τα μεν στην εξωτερική πλευρά να βρίσκονται στη φυσιολογική θέση τους ενώ αυτά απ' την εσωτερική να ξεπηδούν χαμηλότερα από το πλαίσιο του παπουτσιού. Μια ημιδιάφανη TPU μπαριέρα που συγκρατεί κατά το ήμισυ την εξωτερική πλευρά του BB Shift και ένα υποτυπώδες εξωτερικό heel counter ολοκληρώνουν το πλέον Κομπίσιο Converse που είδαμε ποτέ. Η ενδιάμεση σόλα είναι από phylon υλικό και περιέχει Zoom Air τεχνολογία όμως δεν είναι ακόμη γνωστό αν διαθέτει έναν απλό Zoom θύλακα μπροστά είτε Zoom strobel Τέλος, για την εξωτερική σόλα επιλέχθηκε ένα συνεχές μοτίβο χάραξης οπότε η πρόσφυσή του αναμένεται να είναι ικανοποιητική. Το Converse All-Star BB Shift έχει αντικειμενικά ένα πολύ θελκτικό παρουσιαστικό όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα Cons made by Nike.
Το Converse BB Shift αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη βία προς το καλοκαίρι ένεκα των τωρινών συνθηκών. Για την τιμή του προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία!