16 Ιανουαρίου 2022

Εννιά χρόνια GreekSneakCollector!!!!!!!!!

Γενέθλια για το ιστολόγιο του GreekSneakCollector!! Περίπου σαν σήμερα το μακρινό 2013 πήρα την απόφαση δημιουργίας ενός blog που θα ασχολείται αποκλειστικά με τα μπασκετικά υποδήματα. Η ιδέα βέβαια μου είχε πρωτομπεί πολύ νωρίτερα όταν ήμουν κάτι παραπάνω από πιστός αναγνώστης του  Kicksology.net, της πρώτης ιστοσελίδας που καταπιάστηκε με τα μπασκετικά παπούτσια όμως κάποια στιγμή έπαψε να λειτουργεί και κάπου εκεί ξεκίνησε να ωριμάζει η ιδέα μέσα μου. Επιστροφή για λίγο στο 2021 που υπήρξε μια ακόμη εκνευριστικότατη και ανησυχητική χρονιά για όλο τον κόσμο και παρά το τεταμένο κλίμα των ημερών έβαλα τα δυνατά μου ώστε να μάθετε πρώτοι και καλύτεροι τα σημαντικότερα sneakerικα νέα της πιάτσας! 
Αυτό που ακολουθεί τώρα είναι η καθιερωμένη ετήσια έκθεση πεπραγμένων του ιστολογίου και σ' αυτή περιέχονται μόνο ενθαρρυντικά στοιχεία. Ο συνολικός αριθμός των δημοσιευμένων άρθρων ξεπέρασε κάθε προσδοκία φτάνοντας αναπάντεχα στον ίδιο ακριβώς αριθμό (122) με εκείνον του πρώτου χρόνου λειτουργίας του blog! WTF! Η δημοσίευση με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για το 2021 ήταν αυτή όπου περιείχε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Nike Giannis Immortality (σύνδεσμος εδώ) και απ' τη κατηγορία Συλλογή το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε και μάλιστα με διαφορά η αναλυτική παρουσίαση του Puma Clyde All Pro! Η στήλη Quiz που ξεκίνησε περί τα τέλη του 2020 συνεχίζει να σας σπαζοκεφαλιάζει και πλέον μπορείτε να βρείτε ακόμη 4 κουίζ ώστε να τεσταρέτε ελεύθερα το επίπεδο προόδου των sneakerικών σας γνώσεων! Η σελίδα στο Facebook παρά τους διαρκώς μεταβαλλόμενους αλγόριθμους του Ζούκερμπεργκ κατάφερε τον Ιούνιο να φτάσει τους 4.000 Followers και τα 4.000 Likes! Η σελίδα στο FB αν κι έχει καθαρά υποστηρικτικό χαρακτήρα εντούτοις αποτελεί τον αποκλειστικό δίαυλο της μεταξύ μας επικοινωνίας ενώ διαπιστώνω με ευχαρίστηση πως εξακολουθείτε να αγκαλιάζετε με θέρμη τις θεματικές ενότητες "Sneaker History""Say My Name""Α Look Back""Sneaker Art" και τη "Sneaker Voting" που τόσο σας είχε λείψει ένεκα των αλλαγών που σκέφτηκε Ζακ! Μελανό σημείο κι αυτής της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων είναι φυσικά η αναφορά σχετικά με το κανάλι μου στο Youtube με το οποίο έχω αφήσει σχεδόν στη μοίρα του αν και κατόρθωσα (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να "ανεβάσω" τρία κλιπάκια από μηδέν το 2020! Όχι, μπράβο μου! Ο λογαριασμός του blog στο Instagram δικαίως κι αυτός να χει τα παράπονά του αν κι εξακολουθώ ακόμη και τώρα να μαθαίνω τις λειτουργίες του έχει φτάσει πολύ κοντά στους 200 Followers! Στις εξωσχολικές δραστηριότητες τώρα, ο GreekSneakCollector συμμετείχε και πάλι στο NBA Fantasy League που διοργανώνει η μπασκετική σελίδα Shake 'n' Bake κι δευτεροετής στην όλη φάση έπεσα ηρωικά μαχόμενος στα προημιτελικά των Playoffs!
Last but NOT least, όλοι μα όλοι εσείς! Ένα τεράστιο κι ειλικρινές Ε-Υ-Χ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ω σ' όλους εσάς που επισκεφτήκατε το ιστολόγιο είτε για να αναγνώσετε κάποιο ή κάποια απ' τα άρθρα μου είτε απλά για να κουβεντιάσουμε σχετικά με το πολυαγαπημένο μας hobby! Ευελπιστώ να απολαύσατε και την φετινή σας "περατζάδα" στον ιστολόγιο του GreekSneakCollector. 
υγ. Ένα Like σας θερμοπαρακαλώ για την καλλιτεχνική φωτογραφία που έφαγα ώρες για να σχεδιάσω κι όπως βλέπετε περιέχει μόνο 9άρια από διάφορες μπασκετικές συλλογές!
Keep Hooping!!