28 Απριλίου 2021

Και το όνομα αυτού, Giannis Immortality! (official & unofficial photos)

Λήξη συναγερμού!! Το χθεσινό μπασκετικό που εμφανίστηκε από το πουθενά και σας παρουσίασα δεν είναι τελικά το πολυαναμενόμενο Nike Zoom Freak 3 αλλά ο πρώτος κωδικός μιας ακόμη σειράς παπουτσιών του back-2-back MVP! Και το όνομα αυτού είναι Nike Giannis Immortarily! Έτσι μετά τον LeBron με τις συλλογές Soldier-Ambassador-Witness, τον Kobe με τα Venomenon-Menatality-Mamba, τον Kyrie με τα Low-Flytrap και τον KD με τα Trey 5 γίνεται ο πέμπτος παίχτης της Nike με παραπάνω από μία συλλογές! Ω ναι χάθηκε το μέτρημα!
Το Nike Giannis Immortality λογίζεται ως μια low-budget εναλλακτική της υπάρχουσας low-budget κι επίσημης signature συλλογής του! Το άνωθεν μέρος της κατασκευής συνίσταται από textile mesh και περιμετρικά του αστραγάλου του χρησιμοποιήθηκε ένα είδος neoprene με μπόλικη εσωτερικής επένδυση. Η ενδιάμεση σόλα είναι από αγνώστου προελεύσεως υλικό και δε διακρίνω κάπου ευκρινώς κάποια ειδοποίηση σχετικά με το αν περιέχει Air ή Zoom Air τεχνολογία. Για την εξωτερική σόλα του Immortality προτιμήθηκε η κλασική χάραξη που φυσιογνωμικά θυμίζει τη σόλα του Zoom Freak 1. Σα φιγούρα το Nike Giannis Immortality φαίνεται πράγματι πολύ συμπαθητικό κι αρκετά περιποιημένο θυμίζοντας κάτι μεταξύ Nike Renew Elevate και KD Trey 5 IX. Το πίσω μέρος του βέβαια έχει κάτι από Nike Zoom Freak 2 και στο χείλος κάθε ζεύγους αναφέρονται ξέχωρα δύο τοποθεσίες, Athens και Lagos. Τέλος, στην εξωτερική σόλα έχουν χαραχτεί όπως και στο Zoom Freak 1 τα ονόματα της οικογένειας Αντετοκούνμπο συμπεριλαμβανομένου του νεότερου μέλους της!
Το Nike Giannis Immortality αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και η τιμή του θα κυμαίνεται σίγουρα κάτω απ' αυτή της signature συλλογής του.