2 Μαΐου 2021

Kawhi Two is coming! (unofficial photos)

Τον περασμένο Νοέμβριο είχα δημοσιεύσει ένα άρθρο σχετικά με ένα νέο μπασκετικό που εντοπίσαμε να φορά σε κάποια προπόνηση ο Kawhi Leonard! Χθες το βράδυ λοιπόν εκείνο το μοντέλο επανεμφανίστηκε στα πόδια του ρομπότ και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες πρόκειται πράγματι για το δεύτερο μοντέλο της signature συλλογής του μπροστάρη των Clippers!
To New Balance KAWHI Two είναι καθώς φαίνεται γεγονός κι εκ πρώτης όψεως μοιάζει αρκετά στο πρώτο μοντέλο της συλλογής. Σημαντικά πιο απλουστευμένο ως προς την εξωτερική του εμφάνιση ενώ φαίνεται να αξιοποιεί τα ίδιες τεχνολογίες παρόμοια υλικά κατασκευής. Το Kinetic Stitch πλαίσιο δηλώνει και πάλι παρόν αλλά θα καλύπτει μεγαλύτερη έκταση της επιφάνειας του κελύφους κι έχει για συμπαραστάτη του fuse επιστρώσεις που φαίνεται να καλύπτουν κάθε σημείο του παπουτσιού. Μια μικρή δόση δέρματος (συνθετικού νομίζω) έχει στριμωχτεί στο κολάρο του παπουτσιού ενώ το ογκώδες heel counter του KAWHI 1 δεν υφίσταται ούτε για αστείο. Για το υλικό της ενδιάμεσης σόλας του δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία και θα μου κάνει έκπληξη αν δεν είναι κάτι άλλο από FuelCell. Σχετικά με τη μορφή της εξωτερικής σόλας του KAWHI Two δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη φωτογραφίας της.
Το New Balance KAWHI Two αναμένεται να ντεμπουτάρει ο "Klaw" σε κάποιους απ' τους τελευταίους αγώνες των Clippers εκτός κι αν προτιμήσει το load management για να ναι φρέσκος για τα φετινά Playoffs!
Από εμένα Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο και του χρόνου ελεύθεροι!!