9 Μαΐου 2021

Dame 7 is ready for the Playoffs! (official & unofficial photos)

Πριν ένα μήνα σας είχα αποκαλύψει τις πρώτες εικόνες από το εξερχόμενο - 8o συγκεκριμένα - μοντέλο της signature συλλογής του Damian Lillard. Απ' ότι φαίνεται όμως όπως συνέβη και πέρυσι θα υπάρξει ένας ενδιάμεσος κωδικός ελαφρώς αναμορφωμένος αλλά χωρίς ουσιώδεις διαφορές από το τρέχων κωδικό της σειράς. Προχθές λοιπόν ο Δαμιανός αγωνίστηκε φορώντας τα Adidas Dame 7 EXT PLY ή αν θέλετε τα Dame 7.5 όπως αποκάλεσε κι ο ίδιος τα νέα του πατούμενα.
Το επανασχεδιασμένο Dame 7 EXT PLY θα φέρει την ίδια midsole κι outsole με τον βασικό κωδικό χωρίς βέβαια την παρουσία του διακοσμητικού πλαστικού πτερυγίου της εξωτερικής πλευράς. Το σημείο που έχει υποστεί σχεδόν ολική ανακατασκευή είναι το πλαίσιο του μοντέλο όπου χρησιμοποιούντα σχεδόν τα ίδια υλικά κατασκευής αλλά σε διαφορετικές αναλογίες. Το mesh διατηρεί και πάλι τα ηνία στο άνωθεν μέρος άνευ όμως των καλωδίων που ξεπρόβαλαν μέσα απ' αυτό ενώ έχει χρησιμοποιηθεί σαφέστατα περισσότερο συνθετικό δέρμα και μάλιστα σε σημεία αναγκαία. Μπορεί σε μια πρώτη ματιά να μην κάνει κλικ όμως η έκδοση που φόρεσε ο παιχταράς στο προχθεσινό κρίσιμο ματς των Blazers με τους Lakers, έκλεψε την παράσταση καθώς το πλαίσιό του ήταν διακοσμημένο με τα χρώματα του θρυλικού Reebok Shaqnosis. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Reebok ανήκει εδώ και χρόνια στην Adidas. Έτσι λοιπόν στο εν λόγω Dame 7 διακρίνουμε πέρα από τα σήματα των Adidas-Reebok και τα επίσημα λογότυπα των Dame και Shaq κάτι που τα έστειλε αμέσως στη wishlist μου!
Το Adidas Dame 7 EXT PLY αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα με τη τιμή του να κυμαίνεται στα επίπεδα του ορίτζιναλ Dame 7!