22 Απριλίου 2021

Dame the gr-eight!! (official photos)

Κι αφού γνωρίσαμε τα νέα υπερόπλα των Nike και Jordan Brand με τα KD 14 και Zion 1 αντίστοιχα σειρά παίρνει η Adidas Basketball. Μπορεί το Dame 7 να μην έχει καν χρονίσει αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν ετοιμάζουν το νεότερο κωδικό της signtaure συλλογής του Damian Lillard. Προ ολίγων λεπτών εθεάθησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες ανεπίσημα επίσημες φωτογραφίες του Dame 7.
Φυσιογνωμικά το όγδοο Dame θυμίζει το τωρινό μοντέλο με το οποί αγωνίζεται ο Δαμιανός αν και φέρει ολίγον τι από το Air Jordan Z Code 1 (η Zion 1). Τα υλικά αλλά και οι τεχνολογίες που θα περιέχει θα συμβαδίζουν με τις συντεταγμένες του σήμερα εξού και το άνωθεν τμήμα του θα προέρχεται κατά 50% από ανακυκλώσιμο υλικά υψηλής ποιότητας με το mesh βέβαια να κυριαρχεί σε ποσότητα. Για τη δόμηση της ενδιάμεσης σόλα του το νεοσυσταθέν foam Bounce Pro θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο σε ένα μπασκετικό ενώ η εξωτερική του σόλα πέρα του herringbone θα χει μια αρθρωτή μορφή με κοιλότητες κατά μήκος του παπουτσιού αλλά και εγκάρσια κανάλια σε μια ήπια παραλλαγή της Puremotion τεχνολογίας που έφεραν τα πολύ πολύ παλιά CrazyQuick 1 και 2! Σα σχέδιο δείχνει αρκετά συμπαθητικό αλλά την ετυμηγορία μου θα την ανακοινώσω αφού δω κι άλλες, αναλυτικότερες και ζωντανότερες φωτογραφίες του.
Η τιμή του Adidas Dame 8 έχει οριστεί στα 120 δολάρια κι αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεσή του περί τις αρχές του 2022 αν όλα πάνε καλά. Cop or drop?