6 Απριλίου 2021

Adidas newest Exhibit-ion! (unofficial photos)

Κι ενώ οι περισσότεροι καρτερούμε για τον ερχομό του Adidas Trae Young 1, η γερμανική εταιρεία επέλεξε να παρουσιάσει πρώτα ένα team model που σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Pro Boost. Το όνομα αυτού δεν είναι Adidas Pro Boost 2 αλλά Adidas Exhibit A κι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε low και mid-top μορφή.
Το Adidas Exhibit A όπως βλέπετε και αντιλαμβάνεστε απ' τις εικόνες είναι ένα low-budget μπασκετικό που σχεδιαστικά τουλάχιστον κινείται στις παρυφές των γραμμών του Harden Vol. 5. Το ανοιχτό τύπου mesh με το οποίο έχει εφοδιαστεί το άνωθεν μέρος της κατασκευής παρέα με μπόλικο fuse αυτομάτως σημαίνει ότι θα είναι πολύ ελαφρύ. Η γλώσσα του θυμίζει εκείνη του Crazy Light Boost 2016 με τη διαφορά ότι τώρα είναι από neoprene υλικό ενώ ένα μεγάλο heel clip που το ένα άκρο του καταλήγει στο πάτωμα της midsole ολοκληρώνει το κυρίως μέρος της κατασκευής. Η ενδιάμεση σόλα του είναι από αποκλειστικά από LightStrike foam και δεν θα συνδυάζεται με μικροκάψουλες Boost όπως συνέβη με το προκάτοχό του, το Pro Boost. Για τη πρόσφυση διαπιστώνουμε ότι χρησιμοποιήθηκε ένα συνεχές ρομβοειδές μοτίβο για τη χάραξη της εξωτερικής του σόλας. Σα σχέδιο το Exhibit A έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία του Harden Vol. 5 που η αλήθεια είναι έχουμε ξαναδεί σε προγενέστερα μπασκετικά της Under Armour κι όχι μόνο.
Το Adidas Exhibit A Low και Mid αναμένεται να κυκλοφορήσει περί τις αρχές Ιουνίου με τις τιμές του να είναι στα 110 και 120 δολάρια αντιστοίχως. Πως σας φαίνεται ο αντικαταστάτης του Pro Boost που με τη σειρά του είχε αντικαταστήσει το Pro Bounce που με τη σειρά του κι αυτό είναι διαδεχθεί το Crazy Explosive?? Όλο και καλύτερα ή όλο και χειρότερα?