15 Οκτωβρίου 2016

Adidas Crazy Light Boost 2016 (Nations)

Η Adidas εδώ και μερικά χρόνια διοργανώνει κάθε χρόνο ένα μίνι τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν τα κορυφαία νεαρά ταλέντα του πλανήτη και ηλικίας το πολύ μέχρι 18 ετών. Όλα μια χαρά θα μου πείτε αλλά τι μας ενδιαφέρει αυτό?? Η γερμανική εταιρεία λοιπόν σε αυτά τα τουρνουά παρουσιάζει κάποιες νέες χρωματικές εκδόσεις των νεότερων παπουτσιών της κι άλλες φορές ορισμένων all time classic μοντέλων. Μερικά από τα μοντέλα που υπέστησαν αυτή τη "αισθητική επέμβαση" είναι το Crazy Light Boost 2014, το CLB 2015, το CrazyQuick, το D Rose 773 III αλλά και παλαιότερα κλασικά μοντέλα όπως το Crazy 2 (κατά κόσμο KB8 II) και το Top Ten 2000. 
Στη φετινή διοργάνωση τη τιμητική τους είχαν τέσσερα νέα μοντέλα της /// το D Lillard 2, το D Rose 7, το Crazy Explosive και το Crazy Light Boost 2016. Έντονες χρωματικές "επεμβάσεις" δέχτηκαν και τα τέσσερα μοντέλα αλλά κατά τη προσωπική μου άποψη η τελική εικόνα που παρουσίασε το Crazy Light Boost 2016 ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακή. Όλα τα λεφτά πραγματικά είναι το ελαφρώς σκούρο τιρκουάζ χρώμα που επέλεξαν να "ντύσουν" το ποιοτικό jacquard κέλυφος. Μαζί με τα πορτοκαλί πλαστικά "αυτάκια", το ημι-διάφανο μωσαϊκό μοτίβο που θυμίζει κάτι από διάστημα και βρίσκεται "τυπωμένο" σε όλο το heel counter μαζί βέβαια με τα χρυσά Three Stripes και φυσικά το αναγκαίο μαύρο χρώμα σε καίρια σημεία του μοντέλου (γλώσσα και μέρος της εξωτερικής σόλας), αλλάζουν άρδην τη κατά γενική ομολογία επιθετική εικόνα του μοντέλου απογειώνοντάς το.
Όπως θα διαπιστώσατε μου ήταν πολύ δύσκολο να αντισταθώ! Όσοι τώρα επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νεότερο CLB 2016 δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.