4 Απριλίου 2021

Z Code, activated! (official photos)

Το next best thing του αμερικάνικου μπάσκετ, ο δευτεροετής κι ευτραφής Zion  Williamson γίνεται ο νεότερος NBAer που αποκτά τη δική signature συλλογή παπουτσιών εκ μέρους της Jordan Brand. Ένα χρόνο αφότου έδωσε τα χέρια με τον GOAT και λίγες μέρες προτού συμμετάσχει για πρώτη φορά σε All Star Game ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες του πρώτου του signature, του Air Jordan Z Code 1! Με τη κυκλοφορία του Air Zion η εταιρεία του "Μιχαλάκη" θα έχει τρεις εν ενεργεία signature συλλογές μετά τις CP3 και Why Not Zer0 ενώ θα πρέπει να αναμένουμε λίαν συντόμως τον ερχομό του πρώτου Air Luka!
Το Air Jordan Z Code φαίνεται να είναι μια ανάλαφρη κατασκευή μ' όλα τα σύγχρονα υλικά και τις τεχνολογίες που αναμφίβολα διαθέτει η Jordan. Το άνωθεν μέρος της της κατασκευής φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από το Air Jordan XXX4 κάτι που σημαίνει πως τα συνθετικά υλικά κυριαρχούν! Έχουμε να κάνουμε με screen-mesh το οποίο είναι καλυμμένο από fuse επιστρώσεις κι όχι μόνο στα απολύτως απαραίτητα σημεία του σα το toe-cap αλλά και σε όλο το πίσω μέρος όπου και διακρίνουμε τα τόσα πολλά χρώματα. Φυσικά για το παπούτσι ενός νεαρού κτήνος υπάρχει γενναιόδωρη εσωτερική επένδυση. Για το υλικό της ενδιάμεσης σόλας του δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία όμως είναι σίγουρο ότι θα φέρει τουλάχιστον ένα θύλακα Zoom Air! Η εξωτερική σόλα είναι χωρισμένη στα δύο με δύο σημεία πρόσφυσης ενώ το μοτίβο που περιέχουν θυμίζει έντονα το δαχτυλικό αποτύπωμα του Air Jordan XX3! Ως προς επίσημο λογότυπο του παίχτη είναι η αλήθεια ότι περίμενα κάτι πιο ευφάνταστο και ντιζαϊνάτο από ένα καθετοποιημένο Zion που περιέχει τον "άσσο"!
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα μου συμπεράσματα για το Air Jordan Z Code 1! Για τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του όσο και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά και την τιμή του θα πρέπει να κάνετε υπομονή για νεότερη ανάρτησή μου!