20 Μαΐου 2021

Ready for another Shock?? (official photos)

Αν υπήρχε έστω και επίσημα ο τίτλος του εντυπωσιακότερου ή θελκτικότερου μπασκετικού της σεζόν τότε σίγουρα το Anta Shock The Game 4.0 θα ταν μεταξύ των φαβορί για να του απονεμηθεί ο εν λόγω τίτλος. Η Anta θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον σχεδιαστικό οίστρο που βρίσκεται την τελευταία διετία ετοίμασε τη συνέχειά του, το εξίσου εντυπωσιακό Shock The Game 5.0 (ή και Frenzy 3) το οποίο ήδη κοσμεί τα πόδια αρκετών NBAers μεταξύ των οποίων οι Alex Caruso, Kevon Looney και Ε'Twaun Moore.
Το Anta Shock The Game 5.0 διαθέτει το ίδιο επιθετικό παρουσιαστικό με τον πρόγονό του αλλά σε μια πιο εξευγενισμένη μορφή του αλλά με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Για τη δόμηση του πλαισίου του χρησιμοποιήθηκε κυρίως textile mesh συνεπικουρούμενο από συνθετικό δέρμα αλλά και μπόλικο fuse συν μια τεράστια TPU μπαριέρα που κοσμεί μόνο την εξωτερική πλευρά και συμμετέχει ενεργά στο συνολικό lockdown του μοντέλου. Για την κατασκευή της ενδιάμεσης σόλα του αξιοποιείται η νέα τεχνολογία A-Flashedge και ουσιαστικά πρόκειται για ένα κλασικό EVA foam που περιέχει 25% PE υλικό. Ο μικρός "προφυλακτήρας" που διακρίνεται στο έμπροσθεν μέρος της midsole κι εκτείνεται στο μυτάκι του toe-cap  λειτουργεί σαν σταθεροποιητής και καλείται A-Sock Stabilizer, μια τεχνολογία που έφερε κι ο περσινός κωδικός αλλά σε διαφορετική μορφή. Η εξωτερική σόλα καλύπτεται από ένα κυματοειδές herringbone συμπεριλαμβανομένης μιας αντιστρεπτικής πλάκας από ανθρακόνημα. Σα σχέδιο το Anta Shock 5.0 μπορεί να μην είναι τόσο ξεχωριστό όσο ο προκάτοχός του εντούτοις οι χρωματικές εκδόσεις που έχει επιλεγεί για να κυκλοφορήσει το μεταμορφώνουν εντυπωσιακά!
Το Anta Shock The Game 5.0 διατίθεται ήδη από την επίσημη ιστοσελίδα της Anta μέχρι στιγμής σε τρεις χρωματισμούς και με τη τιμή του να αγγίζει τα 135 δολάρια.