11 Αυγούστου 2021

Say hello to Kyrie 8!! (unofficial photos)

Μετά τη δήλωση μεταμέλειας του Kyrie Irving αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που έκανε για το επερχόμενο μοντέλο της prime signature συλλογής ξαναρχίζουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται στο διαδίκτυο νεότερες φωτογραφίες του Nike Kyrie 8. Χάρη σε αυτές αρχίζουμε να σχηματίζουμε μια πληρέστερη εικόνα του παπουτσιού κι η αλήθεια είναι πως αν δεν πρόκειται για κάποιο πρόχειρο δείγμα τότε ο "Uncle Drew" μάλλον δικαιώνεται για τις πρώτες μη λογοκριμένες δηλώσεις του.
Οι νεότερες εικόνες μας αποκαλύπτουν το πλαίσιο του παπουτσιού που καθώς και τα υλικά κατασκευής του. Τώρα που βλέπουμε και μέρος του πλαισίου του θα έλεγα ότι μάλλον βλέπουμε το Nike Kyrie 6 άνευ στραπ και με τα ζεύγη πτερυγίων του Kyrie 7 να χουν συμπτυχθεί και να έχουν αυξηθεί με το νέο ζεύγος να εντοπίζεται πέριξ των αστραγάλων. Τώρα αν αυτή θα είναι η τελική-τελική εικόνα της "πέτρας του σκανδάλου" ή αν θα γίνουν κάποιες μικροαλλαγές μετά τον όλο ντόρο που έγινε γι' αυτά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις επίσημες φωτογραφίες του.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πολλά υποσχόμενου (?) Nike Kyrie 8 δεν έχετε παρά να τσεκάρετε τον παρακάτω σύνδεσμο.