29 Ιουλίου 2021

The Kyrie 8 is a trash? (unofficial photos)

Καλοκαίρι και να μην έχουμε νέα από το επερχόμενο Nike Kyrie δε γίνεται! Ο "Uncle Drew" μπορεί να χε μια ακόμη περιπετειώδη σεζόν όμως αυτό το γεγονός δε αναμένεται να αποτελέσει τροχοπέδη στη συνέχιση-εξέλιξη της επίσημης signature συλλογής του! Η διαδικασία κατασκευής του Nike Kyrie 8 έχει ολοκληρωθεί κάμποσο καιρό τώρα κι αυτές είναι οι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του νέου πατούμενου του γκαρντ των Nets. 
Το Nike Kyrie 8 κατά πως δείχνουν τα πράγματα θα βαδίσει στα σχεδιαστικά χνάρια του προκατόχου του διαθέτοντας όμως ποιοτικότερα υλικά κατασκευής εκεί δηλαδή που υστερούσε σημαντικά το Kyrie 7. Για το πλαίσιο του Kyrie 8 συνεργάζονται ποιοτικό - κατά πως φαίνεται κι απ' τις φωτογραφίες - engineered mesh με durabuck ή nubuck επιφάνειες εκατέρωθεν των αστραγάλων μαζί με ποσότητες συνθετικού δέρματος που έχουν μια μεταλλιζέ επίστρωση. Για την ενδιάμεση σόλα του έχουμε τον περσινό και προπέρσινο συνδυασμό υλικών ήτοι phylon midsole συν Zoom Turbo θύλακα στο έμπροσθεν τμήμα που δε θα καλύπτεται από το strobel και μετά από λαϊκή απαίτηση χρόνων έναν θύλακα Zoom Air στη φτέρνα που δυστυχώς θα είναι στο σύνηθες μέγεθός του γιατί εκεί τους έπιασε να κάνουν οικονομία! Για την εξωτερική σόλα του Kyrie 8 επιλέχθηκε το data μοτίβο χάραξης του Kyrie 7 με λίγο άρωμα από Kyrie 6 συν δύο μικρές κοιλότητες για χάρη του αριθμού 8! Σα σχέδιο το Nike Kyrie 8 δε θα έλεγα ότι ξεφεύγει από τη σχεδιαστική νόρμα των τελευταίων ετών και προφανέστατα τα ποικίλα υλικά του πλαισίου θα αναλάβουν να διαφοροποιήσουν την εκάστοτε έκδοση που θα κυκλοφορεί.
Σχετικά με το πότε αναμένεται να δούμε το Nike Kyrie 8 όπως και το ποια θα είναι η αρχική του τιμή δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Εσείς πιστεύετε ότι είναι trash όπως ο Kyrie?