13 Ιουλίου 2021

Puma RS-Dreamer (Super Mario 64)

Ένα από τα πλέον δημοφιλή μπασκετικά της περιπετειώδους αν μη τι άλλο περσινής περιόδου δεν ήταν ένα team model ενός εκ των κορυφαίων brands που δραστηριοποιούνται στον κλάδο ούτε κάποιος signature κωδικός που σχετίζεται με έναν πολυδιαφημισμένο αστέρα του NBA. Αντιθέτως, αφορά ένα signature που αποτελεί "κτήμα" ενός πετυχημένου σταρ του σύγχρονου πενταγράμμου κι ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Αμερικανό ράπερ J. Cole. O κατά κόσμον Jermainne Lamarr Cole δεν έχει κρύψει την τρέλα του για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και μπορεί να μη βρήκε εν τέλει μια θέση στο NBA έστω και σαν παγκίτης ωστόσο κατόρθωσε να αποκτήσει μια επίσημη signature μπασκετική συλλογή κάτι που χιλιάδες NBAers έχουν ονειρευτεί μα ελάχιστοι έχουν αποκτήσει. Το Puma RS-Dreamer λοιπόν είναι το πρώτο signature της γερμανικής εταιρείας μετά από σχεδόν 20 χρόνια κι έγινε για τα μάτια του J. Cole! Έχει κυκλοφορήσει σε δεκάδες χρωματικούς συνδυασμούς όμως σημείο αναφοράς αποτελεί μια σπέσιαλ έκδοση αφιερωμένη στον φανταστικό χαρακτήρα των βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo, τον αειθαλή μυστακοφόρο Super Mario!
Για την ιστορία ο Super Mario μας πρωτοσυστήθηκε το 1981 ως ξυλουργός στο θρυλικό βιντεοπαιχνίδι Donkey Kong και δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να αλλάξει ΚΑΔ οπότε και δηλώνει επαγγελματίας υδραυλικός με έδρα την Νέα Υόρκη. Το Super Mario 64 υπήρξε το δημοφιλέστερο παιχνίδι της 3ης κατά σειρά βιντεοκονσόλας που κυκλοφόρησε η ιαπωνική Nintendo το 1996. Το Puma RS-Dreamer "Super Mario 64" έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με οποιοδήποτε άλλο RS-D έχει κυκλοφορήσει έως τώρα συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου sequel του. Αυτό που το ξεχωρίζει αμέσως είναι ο συνδυασμός των χρωμάτων που έχουν επιλεγεί καθώς έπρεπε να (εξ)υπηρετεί το theme αυτής της πολύ ιδιαίτερης έκδοσης. Κόκκινο πλαίσιο με μπλε nubuck στοιχεία και μια ενδιάμεση σόλα που εκκινεί στα μπλε και σταδιακά καταλήγει στα λευκά. Το Super Mario αναγράφεται καθέτως στο υφασμάτινο tab της γλώσσας ενώ το Dreamer λογότυπο που υπάρχει στη standard έκδοση έχει δώσει τη θέση του στο γνωστό κίτρινο "Star Power" που πρωταγωνιστεί στο βιντεοπαιχνίδι. Τα insoles του είναι επίσης προσεγμένα και περιέχουν γνωστά ψηφιακά καρέ από το παιχνίδι που ξοδέψαμε ώρες για να σώσουμε τη βασίλισσα!
Το Puma RS-Dreamer αν κι έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε εξακολουθεί να πωλείται από το επίσημο site των Γερμανών και μάλιστα σε φρέσκους χρωματικούς συνδυασμούς. Όσοι επιθυμείτε να μάθετε σχετικά με τον πιο προβεβλημένο κωδικό της Puma Hoops δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το ακόλουθο σύνδεσμο που σας επισυνάπτω.