5 Ιουλίου 2021

Follow the Flow!! (official photos)

Για όλους όσους δεν γοητεύθηκαν με το πρώτο signature μοντέλο της νεοσύστατης Curry Brand, αναφέρομαι φυσικά στο Curry 8, η μαμά εταιρεία φρόντισε να ετοιμάσει μια εναλλακτική λύση. Το όνομα αυτού είναι Under Armour Flow Future X και για να μη κρυβόμαστε πίσω από λέξεις θα μπορούσε να καλείται Curry 8 Low. Πολύ πιθανό να δούμε κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον και την επίσημη κοντύτερη βερσιόν του πιο συμπαθούς Curry έως τώρα.
Το Under Armour Flow Future X είναι μια κοντοπίθαρη κατασκευή που χει εξοπλιστεί με τη νεότερη foam τεχνολογία που χει αναπτύξει η αμερικάνικη εταιρεία. Το νέο team model της UA είναι εφοδιασμένο με την midsole+outsole τεχνολογία που πρώτο εισήγαγε το αξιομνημόνευτο Curry 8. Από κει πέρα, το εναπομείναν μέρος του Future X είναι ολοκαίνουργιο και για τη δόμησή του έχουμε ένα κλασικού τύπου mesh όπου το πίσω μέρος είναι επικαλυμμένο με συνθετικό και στιλπνό δέρμα ενώ για το απαραίτητο lockdown προστέθηκε εγκάρσια ένα λεπτεπίλεπτο στραπ. Φυσικά το νέο λογότυπο του Στεφανάκου δε διακρίνεται πουθενά με τη θέση του δικαιωματικά να έχει πάρει το επίσημο logo της φίρμας στα απολύτως απαραίτητα σημεία. Τον ερχομό του Future X τον είχαμε πληροφορηθεί μέσω του Patty Mills που ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε σε προπόνηση με την ομάδας της χώρας του να τεστάρει το τυπικά πρώτο μπσκετικό UA με τη τεχνολογία Flow. Σα σχέδιο το μοντέλο φέρνει λίγο στα signatures του Brandon Jennings.
To Under Armour Flow Future X αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του τρέχοντος καλοκαιριού με την αρχική τιμή του να είναι σαφέστατα λογικότερη, ήτοι χαμηλότερη σε σχέση με τον Curry 8.