8 Ιουλίου 2021

Converse has a new Jet! (unofficial photos)

Κι ενώ βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο νομίζω πως από σήμερα γνωρίζω ποιο μπασκετικό θα κλέψει την παράσταση. Πριν περίπου δύο μήνες σας είχα ενημερώσει με άρθρο σχετικά με το ερχόμενο μπασκετικό κωδικό που έχει ήδη ετοιμάσει η Converse! Μετά τα All Star BB Evo και G4 ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε το Converse BB Jet το οποίο αναμένεται να φορά ο Draymond Green με την Team USA στα γήπεδα της Ιαπωνίας.
Για έναν ανεξήγητο λόγο γνωρίζαμε από νωρίς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Converse αλλά δε ξέραμε την επίσημη ονομασία του παπουτσιού που όπως είπαμε θα καλείται Converse BB Jet. Εν συντομία να πούμε οτι πρόκειται για ένα κοντό μπασκετικό με knit και mesh να κυριαρχούν στο άνωθεν μέρος. Την παράσταση κλέβει το υπόλοιπο μέρος της κατασκευής όπου θα φέρει δύο θύλακες Zoom Air, έναν Hex στη φτέρνα κι έναν κλασικό ορθογώνιο τοποθετημένο επάνω σε ένα tosrion plate που ονομάζεται Speed Plate κι είναι η Convers-ική εκδοχή του πασίγνωστου FlightSpeed (Air Jordan XXX2). Σχεδιαστικά το παπούτσι είναι φωτιά ιδίως στην Olympic έκδοση που βλέπετε να δοκιμάζει ο ευτραφής PF των Warriors, ο κύριος Draymond Green!
Πιστεύετε πως το Converse BB Jet θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στις προτιμήσεις σας ή θα αποτελέσει ένα ακόμη easy pass?