27 Αυγούστου 2021

Ready for another Take! (official photos)

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τον πυραυλοκίνητο Russell Westbrook σε νέα πόλη για λογαριασμό των περσινών πρωταθλητών του NBA έπειτα από σύντομο "ψηστήρι" του καλύτερου in-game μάνατζερ. Για τη νέα πρόκληση στη καριέρα του Russ, η Jordan Brand ετοίμασε ένα ολοκαίνουργιο παπουτσάκι αλλά όχι για την κύρια signature συλλογή του αλλά για την δεύτερη. Να επισημανθεί εδώ πως στην έως τώρα πορεία της φίρμας και με εξαίρεση τον πρόεδρο της, κανείς άλλος συμβασιούχος της πέραν του Westbrook δεν διέθετε δύο παράλληλες μπασκετικές συλλογές. Το εικονιζόμενο μοντέλο που βλέπετε είναι το Air Jordan Westbrook One Take 3!
Το Westbrook One Take 3 φαίνεται να τηρεί τις σχεδιαστικές προδιαγραφές που χει επιβάλλει η Jordan τόσο στη παρούσα όσο και σε άλλες signatures συλλογές της. Το πλαίσιο κατασκευής συνίσταται από δύο επίπεδα με τη βάση να είναι το mesh-άτο καλτσοειδές υπόστρωμα το οποίο καλύπτεται έμπροσθεν από screen mesh συνεπικουρούμενο με fuse επιστρώσεις (θυμίζει Zion 1) και ανθεκτικότερα συνθετικά υλικά για το υπολοιπόμενο μέρος. Σήμα κατατεθέν πλέον στα παπούτσια του Russ τείνουν να γίνουν οι εκτεθειμένες υφασμάτινες θηλιές που συμμετέχουν στο lockdown κάτι που συμβαίνει εμφανέστατα και στη Take 3. Η ενδιάμεση σόλα πιθανότατα να ναι από phylon κι όπως συνέβη με τα περασμένα One Take έτσι και τώρα στο έμπροσθεν μέρος θα περιέχεται ένας κλασικός ορθογώνιος Zoom Air θύλακας. Η πρόσφυση του Take 3 στηρίζεται εν πολλοίς στις δύο βασικές επιφάνειες επαφής, με το κλασικό herringbone αλλά κι ένα είδος animal print μοτίβου να μοιράζονται σχεδόν ισομερώς τα λιγοστά τετραγωνικά cm. Σ' ότι αφορά τον σχεδιασμό του One Take 3 και πέραν των όσων ειπώθηκαν νωρίτερα τολμώ να πω πως οι έντονες επιλογές χρωμάτων κάνουν ακόμα πιο θορυβώδη τη γεμάτη κεραυνούς και γωνίες σιλουέτα του κάτι που πλέον αρχίζει να μας κουράζει.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Jordan Westbrook One Take 3 θα ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες με αρκετές επιλογές χρωμάτων να επιβεβαιώνονται ότι θα κυκλοφορήσουν καθώς ξεκινάμε την 75η σεζόν του NBA.