6 Αυγούστου 2021

A Splash brother!! (official photos)

Η Curry Brand απ' τη στιγμή που ιδρύθηκε ως θυγατρική της Under Armour μπορεί να έχει επιλέξει τη δική της πορεία όμως αυτό δε σημαίνει πως θα πάψει να αξιοποιεί την πολύχρονη τεχνογνωσία της μαμάς εταιρείας. Μετά το Curry 8 ο Στεφανάκος έρχεται να μας προτείνει το δεύτερο μοντέλο της εταιρείας του το Curry HOVR Splash και όσοι τυχόν να μπερδευτήκατε όχι δεν αναφέρομαι στο Under Amour 3Z5 με το οποίο μοιάζουν σα δύο σταγόνες νερό και επισήμως ήδη βρίσκεται στον κατάλογο προϊόντων της UA!
Προφανώς δεν έχουν ανεξαρτητοποιηθεί ακόμη τα σχεδιαστήρια στη νεοσύστατη Curry Brand και μάλλον εκεί οφείλεται το γεγονός πως έχουμε δύο πανομοιότυπα μπασκετικά με διαφορά 2-3 μηνών. Το Curry HOVR Splash ίσως να αποτελεί την φθηνότερη εκδοχή του Curry 8 που σαφέστατα μοιάζει με το 3Z5 όμως τεχνολογικά διαφέρουν μεταξύ τους αρκετά. Το πλαίσιο του Splash συνίσταται από enginnered mesh με fuse ενίσχυση στα σημεία όπου στο Curry 8 υπήρχαν οι πρόσθετες επιφάνειες συνθετικού δέρματος ενώ περιμετρικά των αστραγάλων έχει τοποθετηθεί απαλό neoprene. Η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με το 3Z5 είναι το αντικραδασμικό-απορροφητικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τη δόμηση της ενδιάμεσης σόλας αφού στο Splash γίνεται χρήση του περίφημου HOVR foam αντί Micro G. Η κατασκευή ολοκληρώνεται με μία μονοκόμματη σόλα που για πρόσφυσή της επιστρατεύθηκε το μοτίβο χάραξης του UA 3Z5! Σχεδιαστικά το Curry HOVR Splash θα μπορούσε άνετα να καλείται ως η οικονομικότερη ή ίσως και η low εκδοχή του Curry 8 καθώς τόσο στυλιστικά όσο και σαν φιγούρα κοπιάρει το πλούσιο αδερφάκι του.
Το Curry HOVR Splash αναμένεται το προσεχές διάστημα στα ελληνικά καταστήματα με την αρχική του τιμή να μην προσεγγίζει του 3Z5 τουναντίον κινείται στα επίπεδα του Curry 8.