6 Ιουνίου 2019

Κι άλλος χρωματισμός του Nike Zoom Freak 1 (unofficial photos)

Σταματημό δεν έχουν οι ανεπίσημες φωτογραφίες του πρώτου κωδικού της νέας signature σειράς της Nike για χάρη του ηγέτη των Milwaukee Bucks και μελλοντικού MVP. Οι συνεχείς διαρροές φωτογραφιών του επερχόμενου Zoom Freak 1 το τελευταίο διάστημα σημαίνουν πως είμαστε πολύ μα πάρα πολύ κοντά στο επίσημο release του παπουτσιού.
Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν προ ολίγου βλέπουμε μια υπεραπλουστευμένη έκδοση όσον αφορά την χρωματική του σύνθεση. Έχουμε λοιπόν ένα κατάμαυρο κέλυφος από textile ή κάτι σαν mesh που δείχνει κάπως φθηνό (ιδίως στη δεύτερη τριάδα φωτογραφιών), διπλές γκρι θηλιές για τη διέλευση των κορδονιών (και στις δύο πλευρές) ενώ επίσης μαύρο είναι το τεράστιο swoosh το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο πάνω σε μια κατάλευκη midsole. Ο συνδυασμός διάφανης και συμπαγούς εξωτερικής σόλας παραμένει ίδιος κι απαράλλαχτος ενώ για πρώτη φορά απολαμβάνουμε και την εσωτερική πλευρά του παπουτσιού όπου στο μέσο της διακρίνουμε να αναγράφονται τα ονόματα των γονιών του (Charles-Veronica).
Cop or drop τελικά το επίσημο πατούμενο του Γιάννη Αντετοκούνμπο? Παρακάτω θα βρείτε τις δύο πρόσφατες αναρτήσεις μου σχετικά με πολλά υποσχόμενο Nike Zoom Freak 1.