22 Ιουνίου 2019

Τικ-τοκ τικ-τοκ, έρχεται η ώρα του D6me!! (unofficial photos)

Σταματημό δεν έχουν οι sneaker-ικές ειδήσεις όπου μας αποκαλύπτουν τα signature μοντέλα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σειρά τώρα έχει η προσωπική συλλογή παπουτσιών του Damian Lillard που στα τελευταία Playoffs έκανε την υπέρβαση με την ομάδα των Warriors. To Adidas Dame 6 έχει πάρει σάρκα κι οστά και δείχνει πιο φουτουριστικό από ποτέ.
Στις πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του Adidas Dame 6 βλέπουμε ουσιαστικά το παπούτσι που είχαμε δει προ μηνών όμως τώρα έχουμε μια σφαιρικότερη μορφή του. Το άνωθεν μέρος του είναι κάτι μεταξύ mesh και textile mesh με λίγο από ψευτο-nubuck στην εσωτερική μεριά. Τρεις τον αριθμό υφασμάτινες λωρίδες που σχηματίζουν θηλιές για την διέλευση των κορδονιών έχουν ραφτεί εκατέρωθεν των πλευρών του ενώ ένα πλαίσιο από screen-mesh έχει τοποθετηθεί στην εξωτερική μονάχα πλευρά. Εντυπωσιακή η αεροτομή heel-tab που χει προσκολληθεί κολάρο ενώ απ΄ το ίδιο υλικό προέρχεται και το προσθετικό μέλος που υπάρχει στην κορυφή της εξωτερικής σόλας. Στην Adidas απ' ότι φαίνεται έχουν επιλέξει να πορευτούν πια με την τεχνολογία Lightstrike μιας και στο Dame 6 η μεσαία σόλα της θα ναι από Lightstrike foam αντί Bounce που χουμε συνηθίσει τόσα χρόνια απ' τη σειρά του Δαμιανού ενώ η εξωτερική σόλα θα ναι εξοπλισμένη το ψαροκόκαλο μοτίβο. Για τελευταία πληροφορία έχουμε την αρχική τιμή διάθεσής του θα ναι τα 120 δολάρια, καθόλου άσχημα. 
Η όλη αισθητική του Adidas Dame 6 είναι προφανέστατα μοναδική και σίγουρα θα έχετε ανάμεικτα συναισθήματα γι' αυτό. Ευτυχώς κάποιοι χρωματισμοί του μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνισή του όπως συνέβη και με το Dame 5.