3 Αυγούστου 2022

Be careful, it's a Flytr6p!! (official & unofficial photos)

Όχι, δε πρόκειται για ακόμη μία δημοσίευση αναφορικά με το Nike Kyrie 9, μη ξεγελιέστε! Το εικονιζόμενο παπούτσι ανήκει κι αυτό μεν στην οικογένεια του Θείου Drew αλλά συγκαταλέγεται στη συλλογή Flytrap, την τρίτη ουσιαστικά κολεξιόν με το λογότυπο του Kyrie. Ή ο Irving έχει καταντήσει ο αγαπημένος πολυθεσίτης υπάλληλος της Nike ή εκεί στο Oregon έχει χαθεί πλήρως η μπάλα από το μπασκετικό τμήμα!
Αυτό που βλέπετε είναι το Nike Kyrie Flytrap 6 με το οποίο ενδεχομένως να ρίχνει αυλαία η σειρά στη περίπτωση που Nike και Kyrie αποφασίσουν εν τέλει να χωρίσουν τα τσανάκια τους. Πρόκειται για ένα μοντέλο εμπνευσμένο από το Kyrie 9 που σας αποκάλυψα προ ημερών, μια αγαπημένη συνήθεια τόσο για τα Flytrap όσο και για τα Kyrie Low. Το άνωθεν μέρος του συνίσταται από mesh με ξεχωριστές πλέξεις για toe cap και πλευρικά όμως στη μαύρη έκδοση αν παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε πως για το toe cap χρησιμοποιείται neoprene. Για την σύνθεση της ενδιάμεσης σόλας δε γνωρίζω κάτι πέρα απ' το γεγονός πως θα περιέχει Zoom Air, φαντάζομαι όχι σε μορφή strobel ίσως όπως είναι στο Flytrap 5. Τέλος, για την εξωτερική σόλα προτιμήθηκε η χάραξη του Kyrie 9 σε μια όχι και τόσο επιθετική μορφή. Σχεδιαστικά δεν έχω να επισημάνω κάτι αφού επί της ουσίας πρόκειται για ένα φθηνό "αντίγραφο" του ένατου Nike Kyrie έχοντας και με λίγη "επίγευση" από το πρώτο Flytrap.
Για τιμή διάθεσης και ημερομηνία κυκλοφορίας είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε. Βέβαια υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να μη το δούμε σε κυκλοφορία αν προκύψει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη ολοκλήρωση της συνεργασίας μεταξύ Nike και Irving.