1 Ιανουαρίου 2019

Τα σημαντικότερα μοντέλα για το 2019 (part 1)

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένο το 2019!! Υγεία, ευτυχία κι ότι επιθυμείτε να το βρείτε ή να το αποκτήσετε! Ο καινούργιος χρόνος μπορεί μόλις να κατέφθασε ορισμένα όμως κουσούρια πολύ δύσκολα κόβονται. Ως είθισται, ανήμερα Πρωτοχρονιάς και η πρώτη δημοσίευση από τον GreekSneakCollector που αφορά το πρώτο ήμισυ του νέου έτους. Εν μέσω κρύου λοιπόν ήγγικεν η ώρα να δημοσιεύσω τη γνωστή και καθιερωμένη λίστα μου με τα δέκα μπασκετικά που αναμένεται να κλέψουν τη παράσταση μέχρι και τον Ιούνιο του 2019.
Στο πρώτο Top-10 των επερχόμενων μπασκετικών για το 2019 περιέχονται κωδικοί μοντέλων από τέσσερις εταιρείες. Δύο εξ αυτών είχαν συμπεριληφθεί και στη τελευταία λίστα μου για το 2018 όμως οι προγραμματισμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας τους μας εξηγήθηκαν μπαμπέσικα. Τέσσερα αυτή τη φορά τα ρετρό μοντέλα εκ των οποίων τρία προέρχονται από την συνήθη ύποπτη εταιρεία κι ένα μας έρχεται κατευθείαν από Deutchland! Την ίδια χώρα προέλευσης έχει κι ένας νέος κωδικός με πολύ μα πολύ hype γύρω από το όνομά του! Το μοντέλο βέβαια που αναμένεται να μας απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο το 2019 στην Ελλάδα δεν είναι άλλο από το πρώτο signature μπασκετικό που θα ετοιμάσει (ή έχει ήδη ετοιμάσει) η Nike για τον "Greek Fr34k" όμως μέχρι και τούτη την ώρα πέρα ενός αμφιλεγόμενου sample που χουμε δει δεν έχει διαρρεύσει καμία απολύτως έγκυρη φωτογραφία του.
Για τους μυημένους αλλά και για τους νέους επισκέπτες-αναγνώστες του blog να επισημάνω πως η λίστα μου περιέχει προσωπικές μου επιλογές κι έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας των εν λόγω παπουτσιών καθώς και από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία τους.

Adidas Dame 5

Adidas D Rose 1.5

Adidas D.O.N. Issue #1

Adidas Yeezy Basketball

Air Jordan IV "Bred"

Air Jordan VI "Infrared"

Air Jordan Why Not Zer0.2

Air Jordan 19

Nike Greek Fr34k 1

Under Armour Curry 6