29 Δεκεμβρίου 2018

It's D.O.N.(e) Issue #1! (unofficial preview)

Και λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2018, να σου από το πουθενά μια νέα signature σειρά παπουτσιών εκ μέρους της Adidas βεβαίως βεβαίως. Η Γερμανοί αν κι έχουν στη μισθοδοσία τους πληθώρα παλαιών και νέων NBAers, επέλεξαν τον εκρηκτικό άσσο και νυν ηγέτη των Utah Jazz ώστε να χτίσουν γύρω απ' αυτό την επόμενη signature σειρά παπουτσιών τους. Ο Dovovan Mitchell μετά την εκπληκτική rookie season που πραγματοποίησε κατάφερε να επαναφέρει το jazz-hype στη πόλη της Utah μετά από αρκετά χρόνια γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο Spida, όπως είναι το παρατσούκλι του, υπέγραψε μόλις το καλοκαίρι μια πολυετή συμφωνία με την /// και λίγες μέρες πριν εκπνεύσει το 2018 ιδού το D.O.N. Issue #1!
Το Adidas D.O.N. (Determination Over Negativity) Issue #1 όπως είναι κι επίσημη ονομασία του νεότερου signature παπουτσιού θα ανήκει στη κατηγορία των low-budget σειρών κατόπιν βέβαια επιθυμίας και του ίδιου του παίχτη που ήθελε το πατούμενό να είναι οικονομικά πολύ προσιτό. Πρόκειται λοιπόν για ένα "κοντό" μπασκετικό για το άνωθεν μέρος του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά mesh μαζί με ελάχιστες επιστρώσεις από fuse στα απολύτως απαραίτητα σημεία του. Το κολάρο του μορφολογικά παραπέμπει στο κολάρο του D Rose 9 αλλά είναι εμφανώς πιο πλουσιοπάροχο καθώς κοπιάρει την επένδυση που διαθέτει το Marquee Boost. Η τεχνολογία Bounce είναι το αντικραδασμικό υλικό που επιλέχθηκε για τη δόμηση της ενδιάμεσης σόλας του μια εξαιρετική και οικονομικά συμφέρουσα εναλλακτική. Τέλος, για την χάραξη της εξωτερικής σόλας του εφαρμόστηκε το πάντα αξιόπιστο μοτίβο ψαροκόκαλο. Σα σχέδιο το Issue #1 είναι καθαρό απ' την εξωτερική πλευρά και διαθέτει μόνο ένα ιστό αφού για τον Spida μιλάμε ενώ απ' την εσωτερική μεριά βρίσκουμε τρία μεγάλα Three Stripes όπως αυτά που υπάρχουν στο N3XT L3V3L.
Το Adidas D.O.N. Issue #1 αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τον Απρίλιο και λίγο πριν ξεκινήσουν τα Playoffs, με την τιμή του να κυμαίνεται στα επίπεδα της signature σειράς του Damian Lillard.