12 Νοεμβρίου 2018

Under Armour Curry 6 προ των πυλών! (unofficial preview)

Η Under Armour μπορεί προ μηνός να πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Joel Embiid, έναν πολυδιάστατο και εξελίξιμο NBAer που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στη λίγκα, παρ' όλα αυτά όμως το σημαντικότερο asset της παραμένει η signature σειρά του αρχηγού των back-to-back πρωταθλητών Golden State Warriors. Κατά τη διάρκεια της φετινής κανονικής περιόδου θα χουμε τη κυκλοφορία του έκτου κωδικού της σειράς, του Under Armour Curry 6. Ο Στεφανάκος έχει ήδη προβάρει τα νέα του πατούμενα και προ ημερών παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο οι επίσημα ανεπίσημες πρώτες φωτογραφίες του νέου κωδικού μοντέλου της UA.
Το Under Armour Curry 6 είναι το δεύτερο συνεχόμενο low-top μοντέλο της προσωπικής συλλογής του Steph το οποίο απ' τις πρώτες κιόλας εικόνες δείχνει ανανεωμένο εμφανισιακά αλλά και τεχνολογικά. Για τη δόμηση του ενιαίου bootie κελύφους φαίνεται να αξιοποιούνται δύο ειδών υλικά με το μισό έμπροσθεν μέρος συν την υποτιθέμενη γλώσσα του να είναι από knit υλικό παρόμοιο μ' αυτό που είδαμε στο Curry 4 ενώ για το εναπομείναν μέρος γίνεται χρήση engineered mesh. Τα κορδόνια περνούν μέσα από οπές που σχηματίζονται από ένα μονοκόμματο ελαστικό band που κινείται στις παρυφές της γλώσσας αλλά και τη βάση του αχίλλειου τένοντα μια παραλλαγή του αντίστοιχου συστήματος που είδαμε στο Under Armour 3ZERO 2. Το ερώτημα βέβαια είναι αν η ενδιάμεση σόλα χρησιμοποιεί EVA υλικό ή τη νέα αντικραδασμική τεχνολογία HOVR μιας και η χάραξής της (περιμετρικά αλλά και στο πάτωμα) παραπέμπει στο μοτίβο που πιστοποιεί την ύπαρξη του συγκεκριμένου συστήματος υλικών της UA. Τέλος, η σμίλευση της εξωτερικής σόλας είναι ένα υβρίδιο μεταξύ του αντίστοιχου μοτίβου χάραξης του Curry 4 και Curry 5. Σα σχέδιο θα έλεγα πως θυμίζει κάτι παραπάνω από έντονα τη σιλουέτα του Curry 4 low αλλά στην πιο elite και ταυτόχρονα combat μορφή του και με τα απολύτως απαραίτητα σήματα και λογότυπα στην όσον το δυνατό πιο μινιόν εκδοχή τους.
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία ούτε ως προς τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του Under Armour Curry 6 ούτε ως προς τη αρχική τιμή καθώς και την ημερομηνία διάθεσής του.