14 Ιανουαρίου 2019

Έκτος χρόνος GreekSneakCollector!!!!!!

Hitting on all sixes!! Το ιστολόγιο του GreekSneakCollector κλείνει σήμερα τα έξι χρόνια λειτουργίας του και ξανά προς την δόξα τραβά!! Και τη χρονιά που μας πέρασε κατεβλήθη ως είθισται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα κι έγκυρα με τα σημαντικότερα νέα που αφορούν την αγαπημένη μας ασχολία-hobby κι ελπίζω να το κατάφερα. Διαπιστώσατε επίσης πως επιχειρήθηκε μια μίνι ανανέωση στην εικόνα του ιστολογίου (εύχομαι προς το καλύτερο) ενώ αποκτήσαμε και νέο σήμα-λογότυπο για το οποίο ομολογώ αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος. Thanks XS!
Στη φετινή ετήσια έκθεση χρήσης καταγράφετε μια ελαφρά μείωση στον αριθμό των δημοσιευμένων αναρτήσεων σε σύγκριση με τον πέμπτο χρόνο ζωής του παρόντος blog (από 90 σε 82). Παρά τη χαμηλή "παραγωγή" σε άρθρα επετεύχθη μια μικρή αύξηση στο συνολικό αριθμό προβολών των αναρτήσεων επιτυγχάνοντας κατ' επέκταση οριακή αύξηση στη συνολική επισκεψιμότητά του σε σύγκριση ακόμη και με προπερασμένες χρονιές. Η ανάρτηση με τις περισσότερες προβολές δεν ήταν κάποιο πατούμενο της Jordan Brand ή της Adidas αλλά το ερμηνευτικό λεξικό των sneakers. Πολύ μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζει να τυγχάνει η σελίδα στο Facebook η οποία εν μέσω θέρους ξεπέρασε το ορόσημο των 1.000 Likes κι αποτελεί ουσιαστικά το βασικό δίαυλο της μεταξύ μας επικοινωνίας. Επόμενος στόχος φυσικά τα 2.000 Likes! Εκεί όπου συνεχίζω να υστερώ οικτρά έχει να κάνει με τη λειτουργία του καναλιού μου στο Youtube αν και αλήθεια είναι πως κατέβαλα μια κάποια προσπάθεια "ανεβάζοντας" τέσσερα ολιγόλεπτα βιντεάκια! Respect!
Γνωρίζω πως καταντάει ανιαρό και ίσως κουραστικό αλλά οφείλω μια ακόμη φορά να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ Ε-Υ-Χ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ω σ' όλους εσάς, γνωστούς κι αγνώστους οι οποίοι κάνατε τον κόπο είτε για να διαβάσετε έστω και μία ανάρτησή μου, είτε για να αφήσετε το δικό σας σχόλιο-ερώτημα είτε να κάνετε ένα απλό Like. Εύχομαι κι ελπίζω να μείνατε ικανοποιημένοι κι από την φετινή επίσκεψη ή τις επισκέψεις σας στο ιστολόγιο του GreekSneakCollector!
Keep Hooping!!