19 Δεκεμβρίου 2018

Η Adidas είναι πανέτοιμη για το καλοκαίρι του 2019!! (unofficial preview)

Τι κι αν μετράμε κοντά μιάμιση βδομάδα για τον ερχομό του 2019, οι αθλητικές εταιρείες που με την έντονη παρουσίας τους στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης έχουν ήδη κάνει τα "κουμάντα" τους ακόμη και μέχρι το καλοκαίρι του ερχόμενου έτους. Στη προκειμένη περίπτωση η Adidas εμφάνισε κάποιους από τους νέους κωδικούς που αναμένονται να κυκλοφορήσουν κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ του τέλους της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν και της έναρξης του Μουντομπάσκετ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Κίνα.
Πρώτο και καλύτερο φυσικά το Adidas D Rose 1.5 που παλαιότερα ονομαζόταν adiZero Rose 1.5! Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Γερμανοί θα επιχειρήσουν να "επαναφέρουν στη ζωή" ένα παλαιότερο κωδικό από τρέχουσα signature σειρά τους και τι καλύτερο από τον ερχομό του D Rose που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το όχι και τόσο μακρινό 2011. Ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της σειράς αλλά με πλήρως ανανεωμένο το άνωθεν μέρος του ήτοι πλαστικοποιημένο κέλυφος με μεγάλες οπές εκατέρωθεν των πλευρών του και mesh κάτω απ' αυτές συν ένα δερμάτινο κομμάτι για τη περιοχή του toe cap. Ένα SprintFrame πλαίσιο ξεκινά από το heel counter και καταλήγει στο πάτωμα μπροστά αποτελώντας έτσι τον "light" συνδετικό κρίκο μεταξύ του κελύφους και της ενδιάμεσης σόλας. Η τελευταία πρέπει να είναι από EVA κι έχει σμιλευτεί σύμφωνα με τα πρότυπα που επιβάλλει η τεχνολογία PureMotion ώστε να συνεργάζεται άψογα με την εξωτερική σόλα που φέρει τη Cilia Traction χάραξη.
Ακολούθως έχουμε το τρίτο κατά σειρά κωδικό της low budget σειράς του James Harden, το Harden B/E 3. Το εν λόγω παπούτσι θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Air Jordan Why Not Zer0.1 αλλά με άλλου είδους μανδύα επάνω στον οποίο έχουν ραφτεί τρία μεγάλα Three Stripes σαν τα αντίστοιχα που είχε το Adidas Superbeast και στη κορυφή της γλώσσας υπάρχει ένα μεγάλο στραπ από κάτι σαν mesh που ξεκινά από τη φτέρνα της εσωτερικής πλευράς και καταλήγει στην εξωτερική. Πιθανολογώ πως η ενδιάμεση σόλα του θα είναι από Bounce υλικό όπως συνέβη άλλωστε και με τους προγόνους του ενώ για τη χάραξη της εξωτερικής σόλας αξιοποιείται το γνωστό μοτίβο ψαροκόκαλο σε διάφορες κλίσεις και ανάλογα του σημείου που υπηρετεί.
Το τρίτο μπασκετικό που "ξεπρόβαλε" είναι αρκετά απλουστευμένο σε σύγκριση με τα προηγούμενα δύο και φημολογείται πως πρόκειται για το Pro Bounce 2019. Το κέλυφός του φαίνεται να είναι από καλής ποιότητας στιλπνό συνθετικό δέρμα χωρίς επικαλυπτόμενα μέρη αλλά σχεδόν μονοκόμματο και με αρκετή εσωτερική επένδυση. Η (λογικά) Bounce ενδιάμεση σόλα του είναι επίσης ενιαία και συνεχής και ελαφρώς υπερυψωμένη στην εξωτερική μεριά όπου και φιλοξενούνται τα Three Stripes. Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του παπουτσιού δε μπορεί να γίνει κάποια εκτίμηση λόγω έλλειψης οπτικοποιημένου υλικού.
Τώρα σχετικά με το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα παρουσιαζόμενα μοντέλα δεν υπάρχει κανενός είδους πληροφορία όπως άγνωστο παραμένει και η αρχική τιμή διάθεσής τους.
Πηγή: Fastpass