27 Φεβρουαρίου 2013

Nike Zoom Kobe II Lite (Black Colourway)

Η Nike ακολουθώντας και αυτή τη νέα συνήθεια της έκδοσης ενδιάμεσων μοντέλων που φέρουν την υπογραφή των δικών της αθλητών, δημιούργησε για τον Kobe Bryant το Kobe Lite II. Μια έκδοση η οποία φορέθηκε από τον αθλητή σε ορισμένα παιχνίδια του δεύτερου μισού της περιόδου 2006-2007.
Βάση σχεδιασμού του αποτελεί το Nike Zoom Kobe II με το επάνω τμήμα του παπουτσιού να είναι κυριολεκτικά σχεδιασμένο από την αρχή. Οι ρόμβοι αντικαταστάθηκαν από επιπλέον δέρμα, το διακριτό μπροστινό κροκέ μέρος έχει ενοποιηθεί με το υπόλοιπο παπούτσι, το εσωτερικό "γάντι" καθώς και το στραπ απουσιάζουν. Όμορφη σχεδιαστική πινελιά αποτελεί το πλάγιο εσωτερικό τμήμα όπου υπάρχουν χαραγμένα κάποια αφηρημένα σχέδια και ένα ψηφίο από τον νέο αριθμό της φανέλας του. Οι τεχνολογίες Zoom Air και Nike Free εμφανίζονται και σε αυτό το μοντέλο ενώ εξακολουθεί να υπάρχει ο μεγάλος χώρος στο μπροστινό τμήμα.
Οι συνδυασμοί που τίμησε ο Kobe ήταν το λευκό-μαύρο-μοβ και το λευκό-κίτρινο. Ο ολόμαυρος χρωματισμός που βρήκα πριν από καιρό σε Outlet κατάστημα με ενθουσίασε πολύ αφού του δίνει μια πιο καθαρή εμφάνιση και αναδεικνύει ταυτόχρονα τα ποιοτικά υλικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου