7 Φεβρουαρίου 2013

Nike Air Max LeBron VIII V2 (Christmas Edition)

Η Nike, για τη πρώτη χρονιά του LeBron James με τη φανέλα των Miami Heat αποφάσισε να σχεδιάσει ένα μοντέλο που θα υποσκέλιζε κατά πολύ τον τότε "θόρυβο" της απόφασης του παίχτη να πάρει τα ταλέντα του και να μετακομίσει στη ομάδα της Φλόριδα.
Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή του Air Max LeBron VII, έτσι και εδώ χρησιμοποιήθηκε ως βάση η Air Max αερόσολα. Για να του προσδώσει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, το σήμα της Nike μετακινήθηκε σε σημείο (πάνω από τη φτέρνα) που δεν ήταν εμφανές εξ ολοκλήρου δίνοντας του έτσι την αίσθηση της ταχύτητας του παίχτη. Οι αρχικές εκδόσεις ήταν κατασκευασμένες εξ' ολοκλήρου από δέρμα, nubuck και λίγο από Flywire σε ορισμένα μόνο σημεία. Αυτός ο συνδυασμός βέβαια έκανε βαρύ το μοντέλο, επομένως η εταιρεία αποφάσισε να ανακατασκευάσει το επάνω μέρος κάνοντάς το αρκετά ελαφρύτερο.
Έτσι λοιπόν, η αρχική έκδοση του μοντέλου επανασχεδιάζεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και του προστίθεται η λέξη V2 (volume 2). Οι επόμενες εκδόσεις  που ξεκίνησαν να παρουσιάζονται από τα Χριστούγεννα είχαν πλέον τεχνολογία Fuse (αντικαθιστώντας τα σημεία όπου υπήρχε δέρμα και nubuck), η οποία μείωσε δραστικά το βάρος του. Με τις ήδη προϋπάρχουσες τεχνολογίες Air Max και Flywire και με γνώμονα την όσο καλύτερη δυνατή αναπνοή του παπουτσιού, δημιούργησαν ίσως ένα από τα ομορφότερα μοντέλα της σειράς. Μεγαλύτερο μείον κατά πολλούς ίσως η γλώσσα του παπουτσιού η οποία φτάνει κάπως ψηλά.
Το VIII αποτελεί το μοναδικό μοντέλο της σειράς LeBron που δε φέρει το προσωπικό του λογότυπο, παρά μόνο το λιοντάρι που εμφανίζεται σε μεγάλη διάσταση στη κορυφή της γλώσσας και στο μέσο της εξωτερικής σόλας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την έκδοση V2 Christmas Edition.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου