4 Φεβρουαρίου 2013

Adidas T-Mac VI (Away Colourway)

Για τη σεζόν του 2006-2007, η Adidas αποφάσισε να βασίσει τη καμπάνια της στο μότο "It takes 5" και σχεδίασε για το τότε σημαντικότερο όνομα της ένα ξεχωριστό παπούτσι. Το έκτο μοντέλο του Tracy McGrady είναι το εντυπωσιακότερο όλων και συνάμα αποτελεί το κύκνειο άσμα της σειράς με την υπογραφή του παίχτη. Πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό του αποτέλεσε ο τρόπος παιχνιδιού του παίχτη και η δημιουργικότητα του μέσα στο παρκέ.
Διαθέτει τεχνολογία ForMotion (για πρώτη φορά σε μπασκετικό) στο εξωτερικό μέρος της σόλας, η οποία μπορεί να τεντώνεται αρκετά και έτσι να ανταποκρίνεται το παπούτσι όσο το δυνατό καλύτερα στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης του παίχτη. Σημείο κατατεθέν του παπουτσιού είναι φυσικά αυτοί οι πέντε κύλινδροι που βρίσκονται στην εσωτερική μεριά του και συμβολίζουν τους πέντε παίχτες που χρειάζονται για να κερδίσει κάποιος ένα αγώνα μπάσκετ (η καμπάνια "It takes 5").
Η κατασκευή του είναι πολύ προσεχτική με το λογότυπο σε μόνο δύο σημεία. Συνθετικό δέρμα με επιπλέον ζώνες μόνο σε μερικά σημεία ώστε να μη προσθέτουν επιπλέον βάρος. Παρουσιάστηκε σε δύο συνδυασμούς ολόμαυρο και λευκό-μαύρο.
Ίσως με αυτή την έκδοση ξεπεράστηκε η αποτυχία του τέταρτου και πέμπτου μοντέλου καθώς βρήκε μεγάλη απήχηση στην αγορά. Δυστυχώς όμως, η κατάρα των τραυματισμών είχαν σαν συνέπεια την κατακόρυφη πτώση της απόδοση του McGrady και ώθησαν την εταιρεία να εγκαταλείψει τη σειρά, αν και αρχικά υπήρχαν σχέδια για έντεκα μοντέλα με το όνομα του παίχτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου