28 Ιουλίου 2024

New Balance Fresh Foam BB v2 (Gamer Pack)

Η New Balance σε αντίθεση με τη Puma επιλέγει να συντηρεί μονάχα μία signature μπασκετική συλλογή και να επενδύει περισσότερο χρόνο και χρήμα σε team models σειρές ώστε να "εξοπλίζει" τους λιγοστούς πλην ποιοτικότατους NBAers με τους οποίους συνεργάζεται. Η χρονικά δεύτερη non-signature συλλογή που ίδρυσε προ τριετίας περίπου ονομάζεται Fresh Foam BB (στην ονοματοδοσία παρατηρείται ένα θεματάκι για την NB) κι επί της ουσίας αποτελεί την πιο premium επιλογή που χει να διαθέσει για όσους επιθυμούν κάτι παραπάνω από τα TWO WXY! Όπως συνέβη με το πρώτο BB έτσι και τώρα ο Zach Lavine ανέλαβε να λανσάρει το sequel της σειράς αν και ο αθλητής των Bulls πέρασε περισσότερο χρόνο εκτός παρκέ λόγω τραυματισμών. To Fresh Foam BB v2 ανακοινώθηκε επισήμως λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα με την διαθεσιμότητα του παπουτσιού να καθυστερεί ελαφρώς για αγνώστους λόγους κάτι που συνηθίζει να πράττει η παμπάλαια βοστονέζικη φίρμα.
Το New Balance Fresh Foam BB v2 είναι ότι πιο "θωρηκτό" έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής η NB, περισσότερο ακόμη κι από το τέταρτο TWO WXY με το οποίο έχουν παρόμοιο μπόι. Ισοϋψή μεν πλην όμως διαφορετική προσέγγιση ως προς τη δόμηση του πλαισίου καθώς προτιμήθηκαν αρκετά και διαφόρων ειδών υλικά από mesh που κυριαρχεί μέχρι συνθετικό δέρμα (ενίοτε αστραφτερό) και βέβαια μπόλικο suede ένα υλικό που τείνει να εξαλειφθεί από τη κατηγορία. Το μοναδικό πλαστικό που φέρει το πλαίσιο είναι το άτυπο heel clip που χει εγκατασταθεί σα σφήνα στο τυπικό εξωτερικό heel counter. Η ενδιάμεση σόλα είναι το σημείο που εξελίχθηκε άρδην σε σχέση με τη πρώτη έκδοση αφού τώρα έχει μεγεθυνθεί κυρίως ως προς το πάχος της και δευτερευόντως ως προς την έκτασή της. Έχουμε μια midsole από διπλού τύπου Fresh Foam X χωρίς κανενός είδος πλευρικό περιορισμό και πιστέψτε με το bounce του είναι εκπληκτικό. Εν συνεχεία έχουμε ένα τυπικό αλλά χρήσιμο shank plate από TPU ακριβώς στο κέντρο της σόλας κι ακολουθεί μια ενιαία εξωτερική σόλα από ημιδιάφανη γόμα με μοτίβο χάραξης όμοιο μ' αυτό που είχε το V1 αλλά με λιγότερες και μεγαλύτερες εξάγωνες στοιβάδες.
Το New Balance Fresh Foam BB v2 όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα τα νεότερα μπασκετικά της NB είναι αγνώστου σχεδιαστικού πατρός, λες και ντρέπονται να αναφέρουν ποιος επιμελήθηκε το προϊόν τους. Σα φιγούρα το μοντέλο παραπέμπει σε μπασκετικά των αρχών της δεκαετίας του '90 ελέω των επικαλυπτόμενων τμημάτων στο πλαίσιο και της beefy ενδιάμεσης σόλας του. Να σημειωθεί εδώ πως απ' τις έως τώρα εκδόσεις που χουν κυκλοφορήσει κάποια υλικά του πλαισίου όπως το patent δέρμα διαφέρουν χωρίς βέβαια να επηρεάζεται το performing τους. Η NB μέχρι στιγμής δε δίνει τη δέουσα σημασία σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες ακόμη κι αν φορά τη μόνη signature συλλογή της (βλέπετε Kawhi IV). Το πασίγνωστο "N" σήμα βρίσκεται κλασικά μονάχα στην εξωτερική πλευρά κι είναι το μεγαλύτερο που χουμε δει ποτέ σε μπασκετικό της φίρμας. Όμορφη μικρoλεπτομέρεια η συντομότατη αναφορά του πλήρους ονόματος του μοντέλου στο ψηλότερο άκρο της γλώσσας έχοντας παραδίπλα το επίσημο σήμα της NB.
Το New Balance Fresh Foam BB v2 ανακοινώθηκε περί τα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη σε έναν πολύ παλιομοδίτικο συνδυασμό χρωμάτων που οριακά θα μπορούσε να φέρει τη ταμπέλα του dad's shoe. Η εικονιζόμενη έκδοση που βλέπετε κυκλοφόρησε χρονικά κατά τη διάρκεια του τελευταίου All Star Game κι αποτελεί το τρίτο μέλος ενός πακέτου που καλείται "Gamer Tag Pack". Η πολύχρωμη τριάδα αυτών των "παιχνιδομηχανών" απαρτίζεται από το καταπράσινο Hesi Low, το κόκκινο TWO WXY v4 και φυσικά από το μοβίσιο BB v2. Και οι τρεις κωδικοί είναι πανέμορφοι αλλά η το BB σε αυτή του την εκδοχή με κέρδισε από τη πρώτη στιγμή. Πέραν του μοβ υπάρχουν τέσσερα επιπλέον χρώματα που κατά κάποιο τρόπο μιμούνται τα βασικά χρώματα των κουμπιών στις παιχνιδοκονσόλες των 90s ενώ εκατοντάδες μικρά pixels βοηθούν στο να σχηματισθεί το επιβλητικό "N" στο εξωτερικό πλαϊνό. Η συγκεκριμένη βερσιόν έχει φορεθεί σχεδόν από όλους τους "συμβασιούχους" NBAers της Balance προεξέχοντος βεβαίως του Jamal Murray που την έχει τιμήσει περισσότερο. Αν το "Gamer" BB v2 ερχόταν και μέσα σε ένα κουτί με ανάλογο theme κι όχι στο κλασικό κόκκινο sneakerbox θα γινόταν ακόμη πιο ξεχωριστό.

Read more »

26 Ιουλίου 2024

Witness the 22nd King!! (unofficial photos)

Η διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων κρίνεται ορθώς από τις αθλητικές εταιρείες ρουχισμού ως η καταλληλότερη περίοδος για τη παρουσίαση κάποιων αν όχι πολλών νέων προϊόντων. Ήταν ηλίου φαεινότερο πως αυτή τη περίοδο θα βλέπαμε και τις πρώτες ανεπίσημες εικόνες του 22ου Nike LeBron όπερ κι εγένετο μόλις ψες κατά τη προπόνηση της Team USA επί γαλλικού εδάφους.
Ιδού λοιπόν με κάθε επισημότητα οι πρώτες φωτογραφίες του Nike LeBron XX2 κι είναι γεγονός πως το τελικό προϊόν δείχνει σαφέστατα ομορφότερο από τη cgi φωτογραφία που χαμε δει προ μηνών. Το LeBron 22 σα κοψιά βαδίζει στα χνάρια του 21 και του 20 όπου ξεκίνησε ο "ιός" των low-top. Έχουμε και πάλι ένα εξωτερικό συνθετικό - κατά πως φαίνεται - πλαίσιο άνευ υπογείων Flywire καλωδίων με επαρκέστατη υποστήριξη περίξ των αστραγάλων. Υποπτεύομαι πως το tooling της ενδιάμεσης σόλας του είναι το ίδιο με τα προηγούμενα δύο μοντέλα οπότε θεωρώ πως είναι cushlon foam με Zoom Air σε φτέρνα και μπροστά. Αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι αν έχει τοποθετηθεί εξωτερικά ένα torsion plate ή αν πρόκειται απλά για foam. Για την εξωτερική σόλα δεν υπάρχουν σχετικές εικόνες αλλά μάλλον η σειρά στράφηκε στη παραδοσιακή herringbone χάραξη. Το σχέδιο του νέου LeBron είναι αρκετά περιποιημένο με το τεράστιο πλευρικό swoosh να "απορροφάται" απ' τη συνολική σιλουέτα ενώ έξυπνα τοποθετημένες σα λεπτομέρειες είναι η υπογραφή του αθλητή πίσω και το στέμα του στη καμάρα.
Το Nike LeBron 22 αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα σε τιμή παραπλήσια με των περασμένων LeBron κι ίσως τσιμπημένο κανένα δεκάρικο παραπάνω. Cop or drop?


Read more »

25 Ιουλίου 2024

Still stay Freaky!! (official photos)

Στο προχθεσινό τελευταίο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας πριν του Ολυμπιακούς Αγώνες, μπορεί η Σερβία να μας προσγείωσε κάπως ανώμαλα απ' την άλλη βέβαια έγινε η πρώτη επίσημη απογείωση του 6ου Zoom Freak! Τα αποκαλυπτήρια του Nike Zoom Freak 6 έγινε στη θρυλική Μπεογράτσκα αρένα του Βελιγραδίου με το Γιάνναρο να προβάρει την ζαχαρί έκδοση Roses την οποία και σας είχα παρουσιάσει προ μηνών.
Μαζί με τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Nike Zoom Freak 6 μάθαμε επιτέλους και τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Έχουμε ένα low-top μοντέλο στο ύψος του Freak 5 αλλά χωρίς πρόσθετο συνθετικό δέρμα στο κουτουπιέ αφού αντ' αυτού υπάρχει αραχνοΰφαντος mesh μανδύας με υπόγεια βεβαίως υποστήριξη. Για την ενδιάμεση σόλα του προτιμήθηκε cushlon δεύτερης γενιάς όπως συμβαίνει με όλα τα τελευταία μπασκετικά της Nike συν έναν Zoom Air θύλακα στο μπροστινό μέρος, ένα δηλαδή σετάρισμα σα του προηγούμενου Freak. Για την εξωτερική σόλα έχουμε μια ιδιαίτερη χάραξη αφού χρησιμοποιείτε κατ' επανάληψη το επίσημο λογότυπο του Γιάννη. Σχεδιαστικά είναι μια εκλεπτυσμένη εκδοχή του Freak 5 με το μεγάλο swoosh να δεσπόζει στην εξωτερική πλευρά μόνο που τώρα "κρύβεται" από τη midsole.
Το Nike Zoom Freak 6 αναμένεται να βγει σύντομα στη κυκλοφορία με την αρχική του τιμή να εκκινεί από τα 140 ευρώπουλα! Cop or drop?

Read more »

21 Ιουλίου 2024

Jordan with a team model for women!! (unofficial photos)

Όχι αυτό που βλέπετε δεν είναι κάποιο μπασκετικό για τα μάτια του Russell Westbrook, η premium συλλογή του οποίου μας τερματίστηκε στο Why Not 6, αλλά ένα team model για χάρη των γυναικών. Οι εταιρείες αφού εξάντλησαν τα signatures για NBAers έχουν στραφεί για τα καλά στο WNBA όπου μετράμε δύο signatures σειρές και σχεδόν άλλες τόσες non-signatures. Η Jordan Brands επενδύει στη δεύτερη κατηγορία με το εικονιζόμενο μοντέλο που καλείται Heir 1!
Το Air Jordan Heir 1 είναι μια ακόμη low-top πρόταση, λες και δε μας έφταναν τα Sabrina και Stewie, που τουλάχιστον στη εικονιζόμενη έκδοση δείχνει αρκετά premium λόγω του mesh πλαισίου με το zebra-style ύφος. Το mesh εριβάλλεται από ποιοτικό - κατά πως φαίνεται - συνθετικό δέρμα κυρίως κατά μήκος του κουτουπιέ ενώ για περισσότερη ενίσχυση έχει τοποθετηθεί ένα πρόσθετο "κλουβί" από ημιδιάφανο TPU υλικό. Η midsole του είναι πάχους λίγο mm οπότε του court feel θα είναι καλό μολονότι δε υπάρχει δε γνωρίζουμε τη τεχνολογία του foam που χρησιμοποιήθηκε ενώ για Zoom Air δε γίνεται λόγος. Τώρα σχετικά με το πάτωμα του, έχουμε μονοκόμματη γόμα με ρομβοειδή χάραξη που δείχνει ότι θα αντέχει σε outdoor εξορμήσεις. Συνολικά το σχέδιο του Heir 1 όπως προείπα, μου θυμίζει κάτι από Why Not ή καλύτερα από την One Take συλλογή του WestBeast αρά μη θεωρείτε απίθανο να πρόκειται για κάποιο παραπεταμένο σχέδιο.
Το Air Jordan Heir 1 αναμένεται σύντομα σε κυκλοφορία με αρχική τιμή τα 110 δολάρια! Cop or drop?

Read more »

18 Ιουλίου 2024

New Balance Kawhi IV (Transcend Reality)

Ο μεγαλύτερος θιασιώτης του load management έχει επανέλθει πλήρως στις αγωνιστικές επάλξεις κάτι που επιβεβαιώνεται κι απ' τον αριθμό συμμετοχών του τη φετινή περίοδο, μέτρησε 68 συμμετοχές τις περισσότερες από τη σεζόν 2016-17 όταν ήταν ακόμη μέλος των Spurs. Παρά τα αμέτρητα DNP του η New Balance εξακολουθεί να επενδύει στη signature συλλογή του την μοναδική που διατηρεί αυτά τα χρόνια που η μπράντα έχει ανακάμψει στη κατηγορία. Ο Leonard μετά το Kawhi 2 που άργησε να το φορέσει κι ακολούθως το Kawhi 3 που το τίμησε ιδιαιτέρως αλλά εμπορικά δε τράβηξε ελέω κάποιων μικρών κατασκευαστικών αστοχιών, το μεγάλο στοίχημα για την NB ήταν πλέον το Kawhi 4. To νεότερο πατούμενο της συλλογής πρωτοεμφανίστηκε στα πόδια του νόμιμου εκπροσώπου τους κατά τη διάρκεια του τελευταίου All-Star Game, στην ένατη συμμετοχή του Kawhi στο συγκεκριμένο θεσμό. Ο άνθρωπος στον οποίο καταλογίζεται το νεότερο μοντέλο της συλλογής εικάζεται πως είναι ο Austin Jermacans, ένας φέρελπυης νεαρός που προ 12ετίας περίπου είχε κερδίσει σε διαγωνισμό σχεδίασης που σχετιζόταν με το Air Jordan Melo M6.
Το New Balance Kawhi IV είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ότι πιο μελετημένο και premium έχει προτείνει έως τώρα η σειρά του "Klaw" έστω κι αν καθυστέρησε πολύ αλλά κάλλιο αργά παρά αργότερα. Το τέταρτο Kawhi είναι ένα μετρίου αναστήματος μπασκετικό όπως άλλωστε κι ο προηγηθέν κωδικό αλλά κατασκευαστικά όσον αφορά το πλαίσιο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Ποιοτικότατο engineered mesh για τα 3/4 περίπου του πλαισίου έχοντας βέβαια για υποστήριξη και προστασία fuse επιστρώσεις κι ένα μεγαλοπρεπές heel counter κλασικά από TPU υλικό. Ως προς τη δόμηση της ενδιάμεσης σόλας του έχουμε χοντρικά την ίδια περίπου συνταγή με του Kawhi 3 εκτελεσμένη βέβαια με διαφορετική αναλογία υλικών. Έχουμε και πάλι δύο FuelCell foam διαφορετικής εντάσεως με το μαλακότερο εκ των δύο να χει εγκατασταθεί σαν τακούνι ενώ μεταξύ των δύο foam είναι τοποθετημένη μια μπάρα από ανθρακόνημα μια τεχνολογία που η NB έχει ονοματήσει Energy Arc. Για τη χάραξη της εξωτερικής του σόλας επιχειρήθηκε μια ανανέωση ξεφεύγοντας από το καθιερωμένο herringbone και κατέφυγαν σε ένα τοξοειδές μοτίβο με σταθερές αποστάσεις μεταξύ των καμπυλών.
Το νεότερο πατούμενο του Kawhi Leonard είναι σίγουρα το πιο ραφιναρισμένο και στιλάτο μοντελάκι που έχει σχεδιαστεί έως τώρα για τη συλλογή. Το νούμερο "2" που βρίσκεται στη nubuck κορυφή κάθε γλώσσας συμβολίζει τον 2-way χαρακτήρα του παίχτη εντός παρκέ εκπροσωπόντας ταυτόχρονα τον αγαπημένο αριθμό της φανέλας του. Η λατινική αρίθμηση "IV" στη βάση της γλώσσας όπως και το "Kawhi" που αναφέρεται στο heel counter έχουν αποτυπωθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο εξαιτίας του theme της εν λόγω έκδοσης και προσωπικά μου θυμίζει τη γραμματοσειρά απ' τα πρώτα Street Fighter! Για πρώτη φορά στη συλλογή εμφανίζεται το πασίγνωστο "Ν" σύμβολο που στέκεται ολομόναχο στην εσωτερική μεριά του παπουτσιού, μια ασυνήθιστη αλλά πολύ όμορφη έμπνευση. Μάλιστα φρόντισαν έτσι ώστε τα τελειώματα του γράμματος να περιέχονται και δάχτυλα ένεκα του γνωστού προσονυμίου. Τέλος, στο πάτωμα του παπουτσιού υπάρχει σε δεύτερο φόντο χαραγμένο το όνομα του παίχτη των Los Angeles Clippers ώστε να συνοδεύει το χαραγμένο "NB" σήμα στη βάση της φτέρνας.
Η New Balance ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τον επικείμενο ερχομό του Kawhi IV φροντίζοντας παράλληλα να εμφανίσει και τους πρώτους δύο χρωματισμούς του. Το κάπως ροζουλί "Transcend Reality" που βλέπετε στις φωτογραφίες και το λευκό προς ζαχαρί "Transcend Game" με τις μεταξύ τους διαφορές να αφορούν κυρίως στιλιστικές λεπτομέρειες. Η New Balance φρόντισε έτσι ώστε ο πελάτης που θα προμηθευτεί το πατούμενο να αισθάνεται ότι απέκτησε κάτι premium γι' αυτό επιμελήθηκε και με το παραπάνω το κουτί μέσα στο οποίο έρχεται το ζευγάρι κάτι που εξάλλου έχει συμβεί και με όλα τα προηγούμενα Kawhis. Όπως ειπώθηκε και νωρίτερα το Kawhi 4 ντεμπούταρε στο φετινό ASG σε αυτόν τον εξεζητημένο για τα γούστα του παίχτη χρωματισμό που βλέπετε και φυσικά ακολούθησαν κι άλλοι χρωματισμοί με μερικούς εξ αυτών να φέρουν μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είτε στη γλώσσα είτε στα "μάτια" του heel counter που δεν είναι άλλη απ' τη γνωστή παλάμη-λογότυπο του "Klaw" εκτελεσμένη φυσικά λίγο διαφορετικά ώστε να μη προκύπτουν ζητήματα copyright.

Read more »

16 Ιουλίου 2024

A glipse of the upcoming Ja 2!! (unofficial photos)

Για τον Ja Morant η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν σύντομη και σημαδεύτηκε από τις εξωγηπεδικές του περιπέτειες που ναι μεν επηρέασαν τη εμπορικότητα του πρώτου επίσημου παπουτσιού του με τη Nike όμως δε καθυστέρησαν τη διαδικασία σχεδιασμού του sequel. Τούτες είναι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του Ja 2 που εκ πρώτης όψεως φαντάζει σα μια μίξη του Sabrina 2 με το 21ο LeBron.
Εδώ και κάμποσο καιρό είχε αποκαλυφθεί η εξωτερική σόλα του Nike Ja 2 με το μεσαίου μεγέθους swoosh στο κέντρο της όπως δηλαδή συμβαίνει με το νεοκυκλοφορηθέν Sabrina 2. Και να σου πριν λίγες ώρες οι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του πλαισίου του μοντέλου που η αλήθεια είναι ότι δε τρέλανε, για να πως τη μαύρη μου αλήθεια με απογοήτευσε καθώς έχουμε ένα ξαναζεσταμένο φαγητό. Κοντό πλαίσιο που συνδυάζει κάτι σαν neoprene στα πλάγια και ballistic mesh ως βάση και σαν κοψιά είναι κάτι μεταξύ Sabrina 2 και LeBron 21 με το δεύτερο να αφορά το πίσω μέρος. Η ενδιάμεση σόλα είναι αγνώστου foam ενώ στα πρώτα sample φαινόταν να περιέχει ένα κλασικό ορθογώνιο θύλακα Zoom Air μπροστά και τίποτε άλλο. Σχεδιαστικά τώρα, δεν έχω να προσθέσω κάτι γιατί δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω το οποίο να μην έχουμε ξαναδεί.
Πληροφορίες θέλουν το Nike Ja 2 να κυκλοφορεί κάπου στον Οκτώβρη, λίγο δηλαδή πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν, και με αρχική τιμή τα 120 δολάρια! Cop or drop?

Read more »

13 Ιουλίου 2024

Asics Surging up another blast!! (official photos)

Η πιο underated φίρμα όσον αφορά τα μπασκετικά υποδήματα υψηλών επιδόσεων είναι κι η κορυφαία ίσως εταιρεία running μοντέλων και ναι αναφέρομαι βεβαίως στην Asics. Αν δε με απατά η μνήμη μου η ιαπωνέζικη εταιρεία συντηρεί τρεις συλλογές και το πατούμενο που βλέπετε είναι το τρίτο μέλος μιας εκ τριών των συλλογών της. Αδύνατο να καταλάβω γιατί η Asics δεν επιχειρεί να κάνει ένα γερό "μπάσιμο" με κάπως επιθετικό μάρκετινγκ στην αμερικανική αγορά ή έστω στη ευρωπαϊκή!
Το Asics Nova Surge 3 είναι ότι τελευταίο έχουν να προτείνουν οι Ιάπωνες και εμφανισιακά τουλάχιστον θα έλεγα πως μοιάζει με μπασκετικό της πρώτης δεκαετίας του 2000 έχοντας κάτι από Hyperdunk στυλ. Το πλαίσιό του είναι ασυνήθιστα ψηλό για την εποχή του αλλά χρησιμοποιεί ότι πιο τελευταίο σε knit υλικό με σκοπό να το ελαφρύνει σημαντικά χωρίς να χάνει σε performing. Ενισχυμένο με fuse στη περιφέρεια και συνθετικό δέρμα για το πίσω μέρος ολοκληρώνουν το άνωθεν μέρος της κατασκευής. Κρίνοντας από τα running της Asics, η επιλογή του FF Blast Plus αφρώδους υλικού σίγουρα δίνει τρομερό bounce στο παπούτσι που σίγουρα θα δένει άψογα με την πανέμορφη χάραξη της εξωτερικής σόλας που φέρει εγκάρσια κανάλια, διάκενα, κοψίματα κ.α. Σχεδιαστικά τώρα ναι μεν είναι old school αλλά από τα πολύ πιο νέα, ας πούμε old school εποχής ενιαίων λυκείων που είναι και πιο κοντά στην εποχή μου.
Τώρα αν θα δούμε ποτέ το Asics Nova Surge 3 ή έστω κάποιο περασμένο μπασκετικό Asics στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη το θεωρώ απίθανο γι' αυτό όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ψαχτεί στο αυστραλέζικο site της Asics.



Read more »

10 Ιουλίου 2024

For your Royalty only!! (unofficial photos)

Η αυτού μεγαλειότης LeBron James, εθεάθη να φορά ένα ακυκλοφόρητο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν το πρώτο επίσημο ματς της νέας Team USA. Όχι δεν πρόκειται για το 22ο Nike LeBron αλλά για ένα αμιγώς training πατούμενο που καλείται Royalty TR κι ίσως να ναι ο πρώτος κωδικός μιας νέας συλλογής του "Βασιλιά"!
Για την ώρα δεν είναι ακόμη γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όμως εικάζω πως πρόκειται για μια training εκδοχή του Nike LeBron XX με στοιχεία από τη σειρά Metcon ένα δηλαδή Letcon. Το πλαίσιο φαίνεται πως είναι μονοκόμματο χωρίς δηλαδή ξεχωριστή τη γλώσσα ενώ απ' την εξωτερική πλευρά υπάρχει μια μπαριέρα από foam που ίσως να αποτελεί συνέχεια της εξωτερικής σόλας. Για την μορφολογία της σόλας δεν υπάρχει κάποια φωτογραφία οπότε άγνωστο το μοτίβο χάραξης.
Το Nike Royalty TR αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το φθινόπωρο και με αρχική τιμή τα 130 δολάρια.



Read more »

8 Ιουλίου 2024

Δεκάρισε και η συλλογή KT! (unofficial photos)

Ο πρώην πια Warrior κι ο έτερος Splash Brother που μαζί με τον Steph βομβάρδιζαν κατά ριπάς τα καλάθια των αντιπάλων θα έχει ένα oλοκαίνουργιο πατούμενο στο νεότερο κεφάλαιο της καριέρας του. Ο Maverick πια Klay Thompson ήδη προβάρει στα καλοκαιρινά καμπ που αγωνίζεται το δέκατο μοντέλο της συλλογής του που ειλικρινά και τουλάχιστον εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με ότι προηγήθηκε στη σειρά τη τελευταία τριετία. Respect στην Anta για ένα ακόμη κομψοτέχνημα!
Το Anta KT 10 όπως βλέπετε κι εσείς κόντυνε σημαντικά ώστε να ακολουθεί το κλίμα της εποχής αν και όταν το πρωτοείδα νόμιζα πως επρόκειτο για μια σπέσιαλ βερσιόν του Sabrina 2! Και τι δεν υπάρχει στο πλαίσιο του KT 10, νήματα στις πλευρές σα τα Flywire δεύτερης γενιάς, screen mesh στρώμα εξωτερικά που προστατεύει το foam υποπλαίσιο ενώ δε λείπουν πινελιές από κανονικό δέρμα είτε nubuck για τη κορυφή της γλώσσας αλλά πέριξ των αστραγάλων. Στην ενδιάμεση σόλα του σίγουρα κάπου θα υπάρχει Nitroedge foam εκτός κι αν έχουμε Nitroedge απ' άκρη σ' άκρη συν μια αντιστρεπτική πλάκα από ανθρακόνημα στο κέντρο της. Ποικιλομορφία διαπιστώνεται στην εξωτερική σόλα όπου βλέπουμε ευθείες γραμμές, herringbone στη φτέρνα κι ένα είδος herringbone σε πολύ πιο ήπια μορφή για το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας. Αισθητικά τώρα, το KT 10 είναι διαφορετικό με ότι έχουμε δει απ' τα τελευταία μοντέλα της συλλογής με το πίσω μέρος να είναι και το κομψότερο καθώς εκεί υπάρχει το σήμα της Anta ενώ στην εξωτερική σόλα υπάρχουν χαραγμένοι αρκετοί αριθμοί που προφανώς και σχετίζονται με τον αθλητή.
Το Anta KT 10 δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια τιμή όμως είμαι βέβαιος πως αργά ή γρήγορα θα το δούμε και στην Ευρώπη όπως συνέβη και με τα τελευταία τρία KT! Cop or drop?

Read more »