16 Ιουλίου 2024

A glipse of the upcoming Ja 2!! (unofficial photos)

Για τον Ja Morant η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν σύντομη και σημαδεύτηκε από τις εξωγηπεδικές του περιπέτειες που ναι μεν επηρέασαν τη εμπορικότητα του πρώτου επίσημου παπουτσιού του με τη Nike όμως δε καθυστέρησαν τη διαδικασία σχεδιασμού του sequel. Τούτες είναι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του Ja 2 που εκ πρώτης όψεως φαντάζει σα μια μίξη του Sabrina 2 με το 21ο LeBron.
Εδώ και κάμποσο καιρό είχε αποκαλυφθεί η εξωτερική σόλα του Nike Ja 2 με το μεσαίου μεγέθους swoosh στο κέντρο της όπως δηλαδή συμβαίνει με το νεοκυκλοφορηθέν Sabrina 2. Και να σου πριν λίγες ώρες οι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του πλαισίου του μοντέλου που η αλήθεια είναι ότι δε τρέλανε, για να πως τη μαύρη μου αλήθεια με απογοήτευσε καθώς έχουμε ένα ξαναζεσταμένο φαγητό. Κοντό πλαίσιο που συνδυάζει κάτι σαν neoprene στα πλάγια και ballistic mesh ως βάση και σαν κοψιά είναι κάτι μεταξύ Sabrina 2 και LeBron 21 με το δεύτερο να αφορά το πίσω μέρος. Η ενδιάμεση σόλα είναι αγνώστου foam ενώ στα πρώτα sample φαινόταν να περιέχει ένα κλασικό ορθογώνιο θύλακα Zoom Air μπροστά και τίποτε άλλο. Σχεδιαστικά τώρα, δεν έχω να προσθέσω κάτι γιατί δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω το οποίο να μην έχουμε ξαναδεί.
Πληροφορίες θέλουν το Nike Ja 2 να κυκλοφορεί κάπου στον Οκτώβρη, λίγο δηλαδή πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν, και με αρχική τιμή τα 120 δολάρια! Cop or drop?