26 Ιουλίου 2024

Witness the 22nd King!! (unofficial photos)

Η διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων κρίνεται ορθώς από τις αθλητικές εταιρείες ρουχισμού ως η καταλληλότερη περίοδος για τη παρουσίαση κάποιων αν όχι πολλών νέων προϊόντων. Ήταν ηλίου φαεινότερο πως αυτή τη περίοδο θα βλέπαμε και τις πρώτες ανεπίσημες εικόνες του 22ου Nike LeBron όπερ κι εγένετο μόλις ψες κατά τη προπόνηση της Team USA επί γαλλικού εδάφους.
Ιδού λοιπόν με κάθε επισημότητα οι πρώτες φωτογραφίες του Nike LeBron XX2 κι είναι γεγονός πως το τελικό προϊόν δείχνει σαφέστατα ομορφότερο από τη cgi φωτογραφία που χαμε δει προ μηνών. Το LeBron 22 σα κοψιά βαδίζει στα χνάρια του 21 και του 20 όπου ξεκίνησε ο "ιός" των low-top. Έχουμε και πάλι ένα εξωτερικό συνθετικό - κατά πως φαίνεται - πλαίσιο άνευ υπογείων Flywire καλωδίων με επαρκέστατη υποστήριξη περίξ των αστραγάλων. Υποπτεύομαι πως το tooling της ενδιάμεσης σόλας του είναι το ίδιο με τα προηγούμενα δύο μοντέλα οπότε θεωρώ πως είναι cushlon foam με Zoom Air σε φτέρνα και μπροστά. Αυτό που αδυνατώ να καταλάβω είναι αν έχει τοποθετηθεί εξωτερικά ένα torsion plate ή αν πρόκειται απλά για foam. Για την εξωτερική σόλα δεν υπάρχουν σχετικές εικόνες αλλά μάλλον η σειρά στράφηκε στη παραδοσιακή herringbone χάραξη. Το σχέδιο του νέου LeBron είναι αρκετά περιποιημένο με το τεράστιο πλευρικό swoosh να "απορροφάται" απ' τη συνολική σιλουέτα ενώ έξυπνα τοποθετημένες σα λεπτομέρειες είναι η υπογραφή του αθλητή πίσω και το στέμα του στη καμάρα.
Το Nike LeBron 22 αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα σε τιμή παραπλήσια με των περασμένων LeBron κι ίσως τσιμπημένο κανένα δεκάρικο παραπάνω. Cop or drop?