25 Ιουλίου 2024

Still stay Freaky!! (official photos)

Στο προχθεσινό τελευταίο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας πριν του Ολυμπιακούς Αγώνες, μπορεί η Σερβία να μας προσγείωσε κάπως ανώμαλα απ' την άλλη βέβαια έγινε η πρώτη επίσημη απογείωση του 6ου Zoom Freak! Τα αποκαλυπτήρια του Nike Zoom Freak 6 έγινε στη θρυλική Μπεογράτσκα αρένα του Βελιγραδίου με το Γιάνναρο να προβάρει την ζαχαρί έκδοση Roses την οποία και σας είχα παρουσιάσει προ μηνών.
Μαζί με τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Nike Zoom Freak 6 μάθαμε επιτέλους και τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Έχουμε ένα low-top μοντέλο στο ύψος του Freak 5 αλλά χωρίς πρόσθετο συνθετικό δέρμα στο κουτουπιέ αφού αντ' αυτού υπάρχει αραχνοΰφαντος mesh μανδύας με υπόγεια βεβαίως υποστήριξη. Για την ενδιάμεση σόλα του προτιμήθηκε cushlon δεύτερης γενιάς όπως συμβαίνει με όλα τα τελευταία μπασκετικά της Nike συν έναν Zoom Air θύλακα στο μπροστινό μέρος, ένα δηλαδή σετάρισμα σα του προηγούμενου Freak. Για την εξωτερική σόλα έχουμε μια ιδιαίτερη χάραξη αφού χρησιμοποιείτε κατ' επανάληψη το επίσημο λογότυπο του Γιάννη. Σχεδιαστικά είναι μια εκλεπτυσμένη εκδοχή του Freak 5 με το μεγάλο swoosh να δεσπόζει στην εξωτερική πλευρά μόνο που τώρα "κρύβεται" από τη midsole.
Το Nike Zoom Freak 6 αναμένεται να βγει σύντομα στη κυκλοφορία με την αρχική του τιμή να εκκινεί από τα 140 ευρώπουλα! Cop or drop?