6 Ιουλίου 2024

A dozen of Currys!! (unofficial photo)

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Team USA θα κατέβει με ένα διαστημικό ρόστερ μέλος του οποίου είναι δικαιωματικά ο Στεφανάκο! Χθες ήταν η πρώτη μάζωξη των superstars της ομάδας κι όσοι διαθέτουν signature συλλογή φρόντισαν να έρθουν με τα πατούμενα τους στολισμένα με τα χρώματα της εθνικής ομάδας. Ο μοναδικός που εμφανίστηκε με ολοκαίνουργιο μοντελάκι ήταν ο Steph προβάροντας επισήμως πια τον δωδέκατο κωδικό της συλλογής του.
Το Curry 12 ήταν από καιρό γνωστό όμως μέχρι ψες δεν είχαμε κάποια ξεκάθαρη φωτογραφία του. Για το χαμηλό πλαίσιο επιλέχθηκε ένα είδος knit υλικού που ομολογουμένως δείχνει αρκετά premium έχοντας βεβαίως και λίγο fuse που εντοπίζεται πάνω από το μεγάλο δάχτυλο. Για την ακριβή σύνθεση της midsole δεν υπάρχει σχετική πληροφόρηση αλλά αν κρίνω από το σχεδιασμό της και την απουσία ξεκάθαρης εξωτερικής σόλας αδυνατώ να πιστέψω πως δε θα αξιοποιείται ξανά η Flow τεχνολογία έστω κι ελαφρώς εξελιγμένη. Αχρείαστη αλλά ωραία πινελιά η πλαϊνή μπαριέρα στην εξωτερική πλευρά. Για το σχέδιο του παπουτσιού ένα μόνο μου έρχεται κατά νου, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!!
Για την αρχική τιμή διάθεσης του Curry 12 δεν υπάρχει κάποια πληροφορία αλλά πιστεύω πως θα κινείται στα συνηθισμένα επίπεδα για Curry συλλογή. Cop or drop?