8 Ιουλίου 2024

Δεκάρισε και η συλλογή KT! (unofficial photos)

Ο πρώην πια Warrior κι ο έτερος Splash Brother που μαζί με τον Steph βομβάρδιζαν κατά ριπάς τα καλάθια των αντιπάλων θα έχει ένα oλοκαίνουργιο πατούμενο στο νεότερο κεφάλαιο της καριέρας του. Ο Maverick πια Klay Thompson ήδη προβάρει στα καλοκαιρινά καμπ που αγωνίζεται το δέκατο μοντέλο της συλλογής του που ειλικρινά και τουλάχιστον εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με ότι προηγήθηκε στη σειρά τη τελευταία τριετία. Respect στην Anta για ένα ακόμη κομψοτέχνημα!
Το Anta KT 10 όπως βλέπετε κι εσείς κόντυνε σημαντικά ώστε να ακολουθεί το κλίμα της εποχής αν και όταν το πρωτοείδα νόμιζα πως επρόκειτο για μια σπέσιαλ βερσιόν του Sabrina 2! Και τι δεν υπάρχει στο πλαίσιο του KT 10, νήματα στις πλευρές σα τα Flywire δεύτερης γενιάς, screen mesh στρώμα εξωτερικά που προστατεύει το foam υποπλαίσιο ενώ δε λείπουν πινελιές από κανονικό δέρμα είτε nubuck για τη κορυφή της γλώσσας αλλά πέριξ των αστραγάλων. Στην ενδιάμεση σόλα του σίγουρα κάπου θα υπάρχει Nitroedge foam εκτός κι αν έχουμε Nitroedge απ' άκρη σ' άκρη συν μια αντιστρεπτική πλάκα από ανθρακόνημα στο κέντρο της. Ποικιλομορφία διαπιστώνεται στην εξωτερική σόλα όπου βλέπουμε ευθείες γραμμές, herringbone στη φτέρνα κι ένα είδος herringbone σε πολύ πιο ήπια μορφή για το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας. Αισθητικά τώρα, το KT 10 είναι διαφορετικό με ότι έχουμε δει απ' τα τελευταία μοντέλα της συλλογής με το πίσω μέρος να είναι και το κομψότερο καθώς εκεί υπάρχει το σήμα της Anta ενώ στην εξωτερική σόλα υπάρχουν χαραγμένοι αρκετοί αριθμοί που προφανώς και σχετίζονται με τον αθλητή.
Το Anta KT 10 δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια τιμή όμως είμαι βέβαιος πως αργά ή γρήγορα θα το δούμε και στην Ευρώπη όπως συνέβη και με τα τελευταία τρία KT! Cop or drop?