11 Οκτωβρίου 2023

A low budget shoe by NB! (official photos)

Η New Balance διευρύνει επιτέλους την μπασκετική της γκάμα με τη κυκλοφορία ενός οικονομικότατου και συμπαθέστατου μοντέλου ευελπιστώντας να ξεκολλήσει απ' το τέλμα που χει περιέλθει το τελευταίο 6μηνο. Έτσι τώρα πέρα από τα Kawhi 3, TWO WXY V4 και Fresh Foam BB έχετε και την εναλλακτική του Hesi Low που στη γλώσσα μας να ακούγεται κάπως παράξενα, παρ' όλα αυτά στο τρίπτυχο τιμή-τεχνολογία-στυλ έχει θετικότατο πηλίκο.
Το New Balance Hesi Low είναι μια υπέρ του δέοντος κοντή κατασκευή με τα απολύτως απαραίτητα υλικά κατασκευής σε ότι έχει να κάνει με το πλαίσιό του. Έχουμε mesh επενδυμένο εξωτερικά με fuse στρώσεις που χουν nubuck υφή περιμετρικά του toe cap και ένα μεγαλούτσικο εξωτερικό heel counter. Εκεί που φαίνεται να ξοδεύτηκαν περισσότερο είναι στη δόμηση της ενδιάμεσης σόλα που ναι μεν είναι από FuelCell όμως περιέχει και Abzord foam το οποίο δε γνωρίζουμε έως τώρα που έχει τοποθετηθεί και σε πόση ποσότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το συνδυασμό foams θυμηθείτε το Two WXY V2! Όσο για την εξωτερική του σόλα έχουμε μόνο herringbone όχι με τη συνηθισμένη εγκάρσια κατεύθυνση αλλά κατά μήκος του πατώματός του. Σχεδιαστικά το Hesi Low είναι κομψότατο θυμίζοντας αρκετά dad-shoe με το "N" να κοσμεί κλασικά την εξωτερική πλευρά και το επίσημο λογότυπο της φίρμας να βρίσκεται σχεδόν σε κάθε σημείο του παπουτσιού.
Το New Balance Hesi Low θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου στην αμερικανική αγορά στους δύο χρωματισμούς που βλέπετε και η τιμή του να μη ξεπερνά τα 110 δολάρια. Pas mall!